1 éves csivava kislány kutyusom 2. napja nem eszik és nem iszik. Mivel segíthetnék neki?
a bélgyulladással DIÉTAZNI kell ... nem sonkával, zsíros szxrral etteni a beteg állatot ...
az orvos nem mondta???
Ne hordjátok le a kérdezőt, az étolaj igenis jó ötlet volt.
A bélgyulladásnak jellegzetes fosós tünete van, ezt nem említette a kérdező, tehát a doki ránézésre mondott diagnózist, és ránézésre adott injekciókat.
Csont, vagy akármilyen szétrágott játék is megakadhatott az emésztőrendszerében, az is lehet az oka annak, hogy nem eszik. Az olaj ezeket segít kiüríteni, ártani nem ártott vele.
Csak egy példa: a kutya elkezdett feküdni, nem enni, tiszta, friss vér volt folyamatosan körülötte mindenhol.
Kapott ezer féle gyógyszert, szurit, végig röntgenezték, SEMMI sem használt.
4 nap után vették észre, hogy egy csont keresztbe állt a torkán, már teljesen beékelődött, begennyesedett. A dokinak annyi esze nem volt, hogy lenyúljon a kutya torkán, millió bajra kezelte, csak a legalapvetőbbet nem nézte meg...
Köszönöm a sok választ! Az olajról annyit, hogy adoki szerint is JÓL TETTEM, MERT ÉJSZAKA VÉGRE KIJÖTT BELŐLE MÉG AMI MARADT!!! Kis műanyag- darabokat kakilt ki a székletében. Az egyik játékából valók, amit már sürgősen ki is dobtam...
Tegnap a dokinál még 2 szurit kaptunk. Most másik doki volt az ügyeletes, ő is megálapította, hogy feszesek a belei és még mindig szürcsögnek. Megkapta a szurikat, éjszaka ürített, és ma már arra keltem fel, hogy csóválja a farkát!!!!! A HUSIT PEDIG SZINTÉN AZ ORVOS JAVASOLTA! BÁRMILYEN FORMÁBAN. Ő TEGNAP NYÚLHUSIT KAPOTT, MERT ÉPP AZT FŐZTEM... MA MEG CSIRKÉT. MA IS EVETT ÉS IVOTT IS! SZÓVAL SZERINTEM KEZD HELYREJÖNNI.
AZ ÉTOLAJ ÉS A GYÓGYSZER HATÁSA MEGVOLT!
A doki szerint a nyirokcsomói is meg vannak duzzadva valamitől, arra meg gyógyszert kaptunk. Már csak akkor kell visszamennünk ha baj van.... Remélem nem lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!