8,7 kg-os testsúly jó egy másfél éves kislány westie kutyusnak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 14:15
1/5 Ninna ♥ válasza:
Szerintem egy kicsit dagi. A standardban ugyan nem találtam meg a pontos testsúlyát, de a fajtaleírásban 7-7,5 kg-ot írnak, és ez egy picit túlment a tiéden. Bár ha marmagasságot is tudnál mondani, akkor meg tudnám mondani, dagi-e.
2/5 anonim válasza:
súly általában 7-9 kilógramm
szerintem jó de milyen magas ? kb mennyi a marmagassága?
3/5 anonim válasza:
2. vagyok tudsz róla fotót mutatni?
4/5 anonim válasza:
Ezt neked kell látnod, hogy az alkatához képest duci e vagy sem:-) Egyébként ez a súly tökéletes egy westienek:-) Mozgasd sokat és nem lesz semmi baj!
5/5 Domovoy válasza:
Ez attól is függ mikor lett mérve. Attól függetlenül hogy lakásban tartott vagy kinti kutyus (bár ez utóbbit jelen esetben kétlem), általában a téli időszakban vaskosabbak az ebek. Genetikailag bennük van hogy előtte többet esznek (már ha megtehetik) hogy legyen zsírtartalékuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!