Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Főtten vagy nyersen adjam...

Főtten vagy nyersen adjam inkább a marhahúst?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A kicsit zsíros nyers hús valóban inkább segíteni fog a helyzeten, mint rontja azt, és a nyers marhától tényleg nem kell félni, nem lesz tőle semmi baja.

Az egyetlen dolog, ami esetleg gondot okozhat az a táp és a nyers hús eltérő emésztési ideje, ez terhelheti a kutya gyomrát, ha egyszerre kapja, de fejből nem tudom, hogy fél nap késéssel okozhat-e gondot, én nem etetek táppal. Azért ennek érdemes lehet utánanézni.

2015. aug. 20. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Kb.10-12 óra eltérés van a két etetés időpontja között.
2015. aug. 20. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Kicsit utánaolvasgattam, ennyi idő alatt elvileg már megemésztette a tápot, így nem gáz.
2015. aug. 21. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Már a 80-as években a kutyáim a táphoz kaptak farhátat, fejet, vagy éppen bármilyen húsdarabot . csak úgy, a tetejére . Gondjuk sosem volt az emésztésükkel.

Add csak este, ahogy szoktad a húst. De tésztát ne adj hozzá. Ha székrekedéses, akkor a rizsát is hanyagold.

2015. aug. 21. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!