Hörcsögfalvi Amstaff kennel árak?
Most szeretnék éppen kutyust vásárolni, és kíváncsi lennék milyen árban vannak a kutyáik. Nagyon tetszenek, természetesen nem is sajnálnám rá a pénzt, de azért jó lenne tudni.
Nekem csak hobbi célra kell családi kutyának, barátnak.
Remélem valaki tud segíteni.
Ha így kezded:
-Jó napot, tessék mondani, mennyiért adja a kutyáit?
Akkor azon sem kell csodálkozni, hogy leteszi a telefont.
De ha felhívod, hogy szeretnél egy kiskutyát a családnak, mikor lesznek nála, akkor már elkezdődik egy beszélgetés. Elmondod, hogy mire kell, miért, hol fog lakni, van-e más állat, stb. Nem számonkérés, hanem beszélgetés. Te is nyugodtan megkérdezheted, hogy hány kutyája van, bemehetnek-e lakásba, milyen tápot esznek, stb. A végén igen, rákérdezhetsz az árra.
Én gondolkodtam howavarton, és legalább 10 percig beszélgettünk, mire rákérdeztem az árára. A nem kiállítási kutyát adta 200 ezerért. Mondtam neki, hogy nagyon sajnálom, de erre nincs keretem. Ő nem sértődött meg, nekem nem volt kínos.
Viszont volt olyan amstaff kennel (bp-i, de már nem emlékszem a nevére), akit felhívtam, bemondta a kutya árát (na jó, ez sem tragédia:)), de olyan flegma, ellenszenves volt, és primitívnek tűnt, hogy inkább elbúcsúztam. Volt kölyke, 80 ezerért, ha jól emlékszem, de inkább megvettem 120 ezerért egy normális tenyésztőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!