Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen filmekben szerepel...

Milyen filmekben szerepel Golden Retriever fajta kutya?

Figyelt kérdés

Mert I M Á D O M a Golden Retrievert, odavagyok teljesen ezért a fajtáért, egésznap interneten keresek róla képeket stb, teljesen lázban vagyok :DDD Nagyon szeretnék egyet, csak még van egy tacskó keverékünk, de ő is az udvaron :/ Szeretem őt is, de wááá ha meglátok egy Goldit akkor huhhh :P Leirhatatlan érzés jön rám, teljesen elönt a boldogság, pedig még nincs is Goldim, meg még sokszor álmodok is velük, hogy olyanom van, ááááááááááááh...

Na szóval a kérdés, vannak olyan filmek, amiben Goldi szerepel? :P Amit ismerek: Sue Thomas FBI (nemtudom hogy kell irni :D), sorozat. De sajnos nemtudom sehonnan se letölteni a részeit :/ És csak ilyen alap csatornáink vannak, mint pl RTL klub TV2 M1 stb -.-" ott meg nem adják, szóval valami film, amiben szerepel ilyen fajta kutya...? :)

Válaszokat elöre is köszönöm :P

15/F

2010. márc. 9. 18:46
1 2
 11/12 szandra11 válasza:

kutyafalka,timithumb,napoleon,kincskereső kölykök,szellemes kölykök,ebadta tolvajok,The Gold Retrievers,fluke

egyenlőre ennyit tudok ezek mind goldisok én nagyon szeretem őket

2012. szept. 15. 06:42
 12/12 anonim ***** válasza:
és a NAgypályás kiskutyákból mé ga - Szellemes kölykök.:))
2012. dec. 30. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!