Milyen filmekben szerepel Golden Retriever fajta kutya?
Mert I M Á D O M a Golden Retrievert, odavagyok teljesen ezért a fajtáért, egésznap interneten keresek róla képeket stb, teljesen lázban vagyok :DDD Nagyon szeretnék egyet, csak még van egy tacskó keverékünk, de ő is az udvaron :/ Szeretem őt is, de wááá ha meglátok egy Goldit akkor huhhh :P Leirhatatlan érzés jön rám, teljesen elönt a boldogság, pedig még nincs is Goldim, meg még sokszor álmodok is velük, hogy olyanom van, ááááááááááááh...
Na szóval a kérdés, vannak olyan filmek, amiben Goldi szerepel? :P Amit ismerek: Sue Thomas FBI (nemtudom hogy kell irni :D), sorozat. De sajnos nemtudom sehonnan se letölteni a részeit :/ És csak ilyen alap csatornáink vannak, mint pl RTL klub TV2 M1 stb -.-" ott meg nem adják, szóval valami film, amiben szerepel ilyen fajta kutya...? :)
Válaszokat elöre is köszönöm :P
15/F
Útan hazafelé 1-2 !
A 2 kutyus van benne :
Egy Golden Retriever(Árnyék) és egy Amerikai bulldog (Mázli, Lutri)És egy macsek (Szesszi )
Nagyon jó kis film :)
Én nagyon szeretem!
nagypályás kiskutyák,űrkölykök,hókölykök ezek ugyan azokról a goldikról szólnak csak 3 rész,nagyon cuki film
jó szórakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!