Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mérgezett volt?

Szerintetek mérgezett volt?

Figyelt kérdés

Ma vittem le sétálni a kutyám, és ki voltak dobálva egy helyre feldarabolt kolbászok, a kutyám felvett egyet, rászóltam hogy fujj, meg próbáltam kiszedni a szájából, de megette. :-( Nagyon félek, hogy mérgezett volt, mert különben mit keresne az utcán egy csomó feldarabolt kolbász? A séta többi részében figyeltem, nem volt kedvetlen meg semmi, meg elmeséltem a futtatóban is, azt mondták azonnal hatna ha mérgezett lenne... Szerintetek lehetett mérgezett? Milyen jelekre figyeljek a kutya viselkedésén?

Jha és ez kb. 16 órakor történt.

2010. márc. 9. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem lennék meglepve, ha mérgezett lett volna. :-( Nagyon rossz véleményem van az embernek nevezett humanoid életformáról.

Minden szokatlan dologra figyelj. Ha 24 óra elteltével nincs semmi baja, akkor fellélegezhetsz.

2010. márc. 9. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Adj neki tejet, mert az kitisztítja a szervezetét! Ha hány akkor vidd el orvoshoz! Nem rég az ismerősömmel történt ilyen, szegény még sírt is. Csak az ő kutyája csontot evett. Remélem nem lesz baja, de azért tényleg fura, hogy feldarabolt kolbász van az utcán. Na mindegy adjál neki tejet egy kis kamillateával, külömben baja lehet a tejtől.
2010. márc. 9. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

na nálunk már nem lepődök meg semmin.

itt van pár ember, akik kiborítják az erkélyről a maradékot, vagy lehozzák és kiöntik.

Mire felfogtam agyilag, h van ilyen..:O

rizstől kezdve a halszálkán át, csontokon, mandarinon, karfiolon keresztül van itt minden!!

megetetném azokkal, akik kidobják.

mindig úgy félek nehogy vmi mérgezettet kapjon be.

szerintem már hatott volna, remélem nem lesz semmi baja!:O

2010. márc. 9. 20:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem hányt, és aktív, de az normális hogy nagyon gyorsan ver a szíve? :S
2010. márc. 10. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:
És egy kutya milyen gyorsan lélegzik? Gyorsabban mint az emberek? Mert mintha kapkodná a levegőt, vagyis gyorsan veszi. :S Szerintetek? Mennyek el vele orvoshoz? (ne oltsatok, hogy ne nyávogjak hanem mennyek, mert nálunk kb. 4000 forint egy vizsgálat, és feleslegesen nem akarok kidobni ennyi pénzt, mert lehet tök normális hogy gyorsan lélegzik csak annyira félek, hogy mindent beképzelek. :D)
2010. márc. 10. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbálj megnyugodni, és higgadtan gondolkodni.

Figyeld a kutyust egy pár napig. Ha kedvetlen, bágyadt, ha nyüszít, sír, hasmenése van, hány, besárgul, kimegy a vér az ínyéből, stb., bármi, akkor menjetek orvoshoz.

A gyors szívverés és lihegés attól is lehet, hogy ki van melegedve a séta után.

2010. márc. 10. 13:02
 7/8 Akiteki ***** válasza:
Mindenképpen el kéne vinni orvoshoz. Ha akkor viszed, mikor már hány, akkor lehet hogy már késő. Sajnos én is jártam már így. Inkább dobj ki 4000 ft-ot, mint később megbánd, hogy nem tetted.
2010. márc. 10. 23:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Elvittem dokihoz inkább, hogy megnyugodjak. :) Megtapizta a pociját megnézte az ínyét meg a fogait, megmérte a lázát és azt mondta h szerinte nem lesz baj. (és mikor mondtam hogy mennyivel tartozom, mondta hogy hagyjam csak mert csak rápillantott. :-)))
2010. márc. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!