Szerintetek mérgezett volt?
Ma vittem le sétálni a kutyám, és ki voltak dobálva egy helyre feldarabolt kolbászok, a kutyám felvett egyet, rászóltam hogy fujj, meg próbáltam kiszedni a szájából, de megette. :-( Nagyon félek, hogy mérgezett volt, mert különben mit keresne az utcán egy csomó feldarabolt kolbász? A séta többi részében figyeltem, nem volt kedvetlen meg semmi, meg elmeséltem a futtatóban is, azt mondták azonnal hatna ha mérgezett lenne... Szerintetek lehetett mérgezett? Milyen jelekre figyeljek a kutya viselkedésén?
Jha és ez kb. 16 órakor történt.
Nem lennék meglepve, ha mérgezett lett volna. :-( Nagyon rossz véleményem van az embernek nevezett humanoid életformáról.
Minden szokatlan dologra figyelj. Ha 24 óra elteltével nincs semmi baja, akkor fellélegezhetsz.
na nálunk már nem lepődök meg semmin.
itt van pár ember, akik kiborítják az erkélyről a maradékot, vagy lehozzák és kiöntik.
Mire felfogtam agyilag, h van ilyen..:O
rizstől kezdve a halszálkán át, csontokon, mandarinon, karfiolon keresztül van itt minden!!
megetetném azokkal, akik kidobják.
mindig úgy félek nehogy vmi mérgezettet kapjon be.
szerintem már hatott volna, remélem nem lesz semmi baja!:O
Próbálj megnyugodni, és higgadtan gondolkodni.
Figyeld a kutyust egy pár napig. Ha kedvetlen, bágyadt, ha nyüszít, sír, hasmenése van, hány, besárgul, kimegy a vér az ínyéből, stb., bármi, akkor menjetek orvoshoz.
A gyors szívverés és lihegés attól is lehet, hogy ki van melegedve a séta után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!