Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Inkontinencia lehet?

Inkontinencia lehet?

Figyelt kérdés

Van egy 9éves lány németjuhászom!',5 éve műtötték meg ,kipakolták! Idén nyáron többször előfordult,hogy amikor felkelt, akkor kisebb tócsa vagy épp csak néhány csepp vizelet féle ( azért mondom ,így ,mert áttetsző a folyadék,viszont kellemetlen a szaga ).volt alatta. Az orvos azt mondta,hogy több ,mint valószínű,hogy inkontinencia és adott rá gyógyszert ( Incurint )amit már két hete szed,de még semmi változás!

Lehet más áll a háttérben? Vagy legyünk türelmesek és adjuk még neki a tablettát?

Van valakinek ilyen tapasztalata?

2015. aug. 18. 09:21
 1/4 Duenna ***** válasza:

Lehet, hogy a háttérben inkább Cushing kór lehet. Olvassál róla itt, ha a tünetek megvannak a kutyádnál, akkor inkább erről van szó.

[link]

2015. aug. 18. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítással összefüggő inkontinencia (mely ritka, de létező dolog) a műtét után szinte azonnal, de pár héten-hónapon belül jelentkezik. Ez inkább lehet időskori vizelettartási gond. Esetleg ha nem bíztok a dokiban, kérhettek mástól is szakvéleményt.
2015. aug. 18. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs változás, vidd vissza a dokihoz, hogy vizsgálja tovább, mert nem ez a probléma.
2015. aug. 18. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Volt már korábban is,de nem ilyen gyakran!Ez is lehet fertőzés?Arra gondoltam,hogy egy hasi ultrahangra kéne elvinni (ahogy azt már tanácsolták,ha nem múlik el)?S most olvastam itt,hogy van humán megfelelője is a gyógyszernek,ami jóval olcsóbb! Esetleg erről tudtok nekem valamit mondani? Féltem őt,nem akarom ,hogy baja legyen,de csak úgy hordozgatni vizsgálatokra, az egy vagyon! Ezért próbálom kiszűrni a dolgokat!

2015. aug. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!