Inkontinencia lehet?
Van egy 9éves lány németjuhászom!',5 éve műtötték meg ,kipakolták! Idén nyáron többször előfordult,hogy amikor felkelt, akkor kisebb tócsa vagy épp csak néhány csepp vizelet féle ( azért mondom ,így ,mert áttetsző a folyadék,viszont kellemetlen a szaga ).volt alatta. Az orvos azt mondta,hogy több ,mint valószínű,hogy inkontinencia és adott rá gyógyszert ( Incurint )amit már két hete szed,de még semmi változás!
Lehet más áll a háttérben? Vagy legyünk türelmesek és adjuk még neki a tablettát?
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Lehet, hogy a háttérben inkább Cushing kór lehet. Olvassál róla itt, ha a tünetek megvannak a kutyádnál, akkor inkább erről van szó.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Volt már korábban is,de nem ilyen gyakran!Ez is lehet fertőzés?Arra gondoltam,hogy egy hasi ultrahangra kéne elvinni (ahogy azt már tanácsolták,ha nem múlik el)?S most olvastam itt,hogy van humán megfelelője is a gyógyszernek,ami jóval olcsóbb! Esetleg erről tudtok nekem valamit mondani? Féltem őt,nem akarom ,hogy baja legyen,de csak úgy hordozgatni vizsgálatokra, az egy vagyon! Ezért próbálom kiszűrni a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!