Honnan lehet megtudni, ha a kutya vemhes?
Van egy 1 éves keverékünk, nemrég volt az első tüzelése, próbáltam rá vigyázni (itthon vagyok egész nap) Éjjelre behoztam, nappal elkergettem az esetlegesen betévedt kan kutyákat. Úgy olvastam, hogy 1 hónap a tüzelés. Ez most a hónap legelején le is telt. Szerintem egy kicsit dagibb, a férjem nem lát rajta változást. Ha vemhes lenne, látszana már rajta? Van valami jel, amiből észrevehetném ha vemhes? Valami terhességi teszt vagy akármi? Anyagi gondok miatt orvoshoz nemtudom vinni (és kioktatást sem kérek, köszönöm)
Valaki segítene?
Ha anyagi gondjaid vannak, akkor az ivartalanítás a legolcsóbb, komolyan. Kérj segítséget egy helyi állatvédő szervezettől, mielőtt kiderül, hogy vemhes a kutya, és komplikáció adódik ellésnél, mert 50 alatt nem császároznak kutyát, és akkor még a kölyköket is fel kell nevelned.
A kioktatást meg azért képzeld ide, a felelőtlenségért jár.
Ha nekem anyagi gondjaim vannak, nem vállalok kutyát, itt kezdődik a dolog (és ha a tiéd egy éves, és eddig se sikerült ivartalaníttatni, akkor nyilván nem arról van szó, hogy tíz évig tudtad korrekt módon tartani, csak útközben megromlott az anyagi helyzeted).
Ha meg már vállaltam, akkor a föld alól is előteremtem a pénzt, kérek részletfizetést, körbejárom a lehetőségeket, nem csak ülök a gép előtt és várom a csodát, hogy majd hátha mégse vemhes. Az információ ingyen van, járj utána, hogy mit tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!