Hogyan lehet megfelelően feltakaritani a padlószönyegböl a kutyapisit, kakit? Elég öreg már a kutyám, és néha akadnak balesetek. Mellé van 2 kisgyerekem is, szóval tényleg fontos a tisztaság. Ötletek, praktikák? Vádaskodók kíméljenek!
A pisi nem fertőző (alapesetben), nincsenek benne baktériumok. Én szimplán felitatom a szőnyegből felmosóronggyal vagy papírtörlőbel, aztán beszórom sprays zöld Domestosszal. Vagyis mindez már múlt időben, mert már szobatiszta a kiskutyám.
A kutyakakit felszedem, a maradványait meg sűrű Domestosszal és vízzel kikefélem a szőnyegből.
Padlószőnyeget sehogy.
Nálunk a kölyökkutya pisilte össze. Próbálkoztam domestossal, ipari tisztítógéppel is, semmi hatása nem volt. Fel kellett szedni az egészet, leköveztük az egész lakást.
Első és második vagyok.
Részvétem a harmadiknak. :-( Nekünk is padlószőnyegünk volt, ráadásul a legolcsóbb, ami kapható, de abból kijött minden gond nélkül...
Hú,pedig én is most gondolodom,hogy kellene venni egy szönyegtisztitót,de akkor még az is hatástalan?
Ezt a domestosos dolgot kipróbálom,ha megint szükség lesz rá!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!