A kan kutyusom mikor fog "rendesen" az egyik hátsó lábát az égbe emelve pisilni?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de már több mint fél éves, és még mindíg úgy pisil mint egy kislány.2008. szept. 6. 22:35
1/4 anonim válasza:
Amikor ivarérett lesz. Nézd meg a heréjét, ha még nem olyan nagy, akkor még van idő a felemelt lábas pisilésig. Hát nálunk ez úgy lett végülis, hogy az egy éves ivarérett kan kutyám még mindig lány módjára pisil, viszont az öt éves szuka kutyám elkezdte emelni a lábát... kész zűrzavar van itt ;)
2/4 anonim válasza:
Nekünk a másik idősebb kutyától leste el:D:D De nyugi, idővel biztos úgy fog pisilni! :)
3/4 anonim válasza:
Szia. Az én kutyámnak is ez volt a próblémája.Ez lehet hülyén fog hangzani de én mindig emelgettem a lábát amikor pisilt (nem mindig csak akkor amikor kint voltam vele és pisilt). Azota ugy pisil. Szerintem ez az anya dolga lett volna hogy megtanitsa neki.
4/4 anonim válasza:
Ezt nem kell neki tanítani. Ha egyedül van, akkor 10-12 hónapos kor a leghamarabb amikor elkezd így jelölni. Ha van mellette egy másik domináns kan, akkor később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!