Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok olyan kutyafajtákat...

Tudtok olyan kutyafajtákat mondani, ami nem olyan nagy (szóval egy kisebb kertbe elfér) és igényli annyira, hogy bent lehessen?

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 23:09
1 2 3
 11/21 strasszman válasza:
100%
Ha jók a szomszédok idegei, akkor tarts pulit. Ritka értelmes jószág, jó házőrző, és több gazdás...de mindent megugat a gyalogostól kezdve a helikopterig. A nem olyan nagy, 4-5 száz négyzetméteresbe javaslom a komondort. Na ez a kutya egyenesen isteníti a gazdáját, ő se enged be senkit, vagy ha igen, kifelé semmiképp. Nem rohangál, naponta körbejárja a telket és utána fekszik az árnyékban.Ez azonban ne tévesszen meg, fekvő helyzetből úgy rohan le idegent mint egy tank, csak gyorsabban. Mindkét fajta van a családban , ketten , hárman, vegyesen a két fajta. Ezek együtt felülmúlhatatlan párost alkotnak. Nem esznek ki a vagyonodból, magad ápolhatod őket, nem kell a kozmetikus. Barátod lesz, jobban mint hiszed...
2015. aug. 18. 20:54
 12/21 strasszman válasza:
100%
Talán érdemes felhívni a figyelmedet arra, hogy eszedbe ne jusson a kenelben tartás, vagy a lánc...Ha már elgondolkoztál ezen a megoldáson, mondj le a kutyáról...
2015. aug. 18. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ti honnan szűrtétek le, hogy nem lenne jó gazda? Aki kint a kertben tartja a kutyáját, az már nem is lehet felelősségteljes? Nem értem mi a savazás oka? Kérdésedre válasz: beagle, spániel, tacskó, puli, terrier. Nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, amikor döntesz a fajta mellett. Természetesen jól átgondolt döntést kell hozni. Megfontolni, hogy hosszútávon is kellően gondját tudnád-e viselni. stb.
2015. aug. 20. 06:49
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Honnan szűrtük le? Ebben minden benne van: "Igazából csak egy háziállatot szeretnék."

A csak egy háziállat kategória az aranyhal vagy madárpók, de nem a kutya.

2015. aug. 20. 08:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Előző, csak azért nem pontozlak le, mert a lényeggel egyet értek, de ne becsüld alá a többi állatot se, városi legendák alapján , úgy, hogy semmit nem tudsz róluk.

Pl az aranyhalak társas lények, több száz literes akváriumot, és fanatikus elszántságot igényel a tartásuk.

Nyilván, sose lesznek családtagok, mint egy kutya, de a velük való foglalkozás, a lexikális tudás, nem mondható kisebb mértékűnek a kutyatartásnál.

2015. aug. 20. 08:56
 16/21 mr.darius ***** válasza:
0%
pitbull
2015. aug. 20. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem állítottam, hogy az aranyhal tartásához nem kell szaktudás. Nekem is voltak aranyhalaim, gyorsan megtanultam, hogy inkább a kutya! :)
2015. aug. 20. 12:42
 18/21 A kérdező kommentje:

Már elnézést, de ti engem egyáltalán nem ismertek.

"Igazából csak egy háziállatot szeretnék" kommentemet azért írtam, mert ez az igazság, DE én azt a háziállatot úgy nevelném és gondoznám, mintha az életem múlna rajta. Igen, gyerek vagyok, ezért szeretnék háziállatot és azért kutyát, mert tudom, hogy felelőség teljes vagyok és tudnám gondozni. "Kutya az ember legjobb barátja" innen kiindulva szeretnék egy kutyát háziállatnak

Suli mellett, tudnám sétáltani ( nem biztos, hogy minden nap )

És ott a kert..

2015. aug. 21. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor kezd azzal, hogy legalább olvasol egy minimális szakirodalmat, amiből kb az első 3 percben kiderül, hogy a kert és a séta nem áll egymással összefüggésben.

Csak hogy a legalapvetőbb dolgokkal tisztában legyél.

2015. aug. 22. 06:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne szívjátok már a vérét. Én is szeretem a kutyákat, és vallom, hogy csak is felelősségteljes, megfontolt döntés után vállaljon valaki háziállatot, mindegy hogy milyen fajta. De nem gondolom, hogy egy kertes házban élő kutyusnak olyan borzasztó lenne, ha nem mindennap viszik sétálni.
2015. aug. 26. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!