Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olvasgattam itt a kérdéseket...

Olvasgattam itt a kérdéseket és nagyon sok olyat találtam, amiben "szidják" a kistestű kutyákat és gazdáikat! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Akkor most kérdem én: Ugyan mivel jobb egy olyan műmájer idióta aki azért vesz egy garzonba pl: Amstaffot stb. mert azzal mennyire menő lesz VONULNI az utcán (akkor ezek a "vérebek" is divatkutyák?)! Az ilyenekből legalább annyi van mint azokból akik (az okosak szerint) divatból vesznek pl csivavát!
2010. márc. 9. 13:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem kistestű kutyum van, egyáltalán nincs elkényesztetve. Nincs ruhája, sem kosárkája de még ölbe sem veszem, csak ha kocsiban vagyunk, vagy amikor orvoshoz megyünk (akkor is felveszem a váró terem előtt, és csak ott van ölbe). Rendes kaját kap, ugyanúgy játszunk, megyünk sétálni pl: az egész várost majdnem körbesétáljuk.
2010. márc. 10. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó vagyok:

Ja és amikor sétálni visezm akkor sem rángatom el 1 kutya mellől sem. Hadd játszanak, azért kutyák. És igen is hűséges az enyém. Igaz ágyban alszik...

És igen is szeretem a kis és nagytestű kutyákat is. Volt nekem a Havanesém előtt dalmatám, keverékem is :D és mindet imádtam.

Kutya az kutya...

És az enyém még ugatós is, megugatja ha csöngetnek vagy ha bejönnek a lakásba (panelben lakunk). Csak ez miatt van pici kutyusunk mert tömbe lakunk de őt még ettől ugyan úgy IMÁDOM!

2010. márc. 10. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen gazdi a kevesebb...
2010. márc. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.