Egy kutya hány órát alszik átlagosan 24 órából?
Kutyàs őr vagyok. Januàrban hoztam ki egy németjuhit a sintér telepről. Màrciusban levizsgàzott. Nagyon gyorsan tanul, és kivàló jàrőrkutya. Nagyon megszerettem, és azt hiszem Ő is. Le nem veszi a szemét rólam. Egész éjjel szabadon van. Ahovà megyek àrnyékként követ.
Azt hiszem fàradt. Ahol csak lehet alszik. Egész éjjel jàrőrben vagyok, reggelre nagyon elfàrad. A nappalokat àtalussza. Szóval kívàncsi vagyok mennyit alszanak àtlagosan.
Az enyém ebben a melegben folyton alszik. 20 órát. A maradék 4ben van séta, játék, kis testedzés, foglalkozás, ilyesmi. Persze, ha van valami dolog (utcán mennek,stb)akkor pörög, de egyébként alszik a klímás szobában:D
Tavon elvan, de ott is képes lenne elaludni a vízben, nem bírja ez a meleget:D Amstaff..a hideget sem bírja. És az esőt sem. A széltől is fázik.:D Tényleg szívós kutya, mint ahogy írják :D Mondjuk én is a 365 napból kb 5-öt szeretek időjárásilag:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!