Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlotok?

Milyen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Panelba szeretnék max 20 kg-os kutyát.Napi szinten reggel letudnám vinni 1 órára. Kb. olyan 9 órát lenne egyedül. Délután megint egy óra és este is 1-2 óra + kaki,pisi. Nyugodt kutyát szeretnék, és nem túl ugatósat. Hétvégék szabadok igy hétvégén mennénk kirándulni. A mozgás igényének elég legyen annyi mozgás amennyit megtudnék neki adni. Ne legyen domináns fajta. Könnyen nevelhető és behivható legyen(persze ebbe benne van a nevelésem de azért egy agarat nehezebb behivásra tanitani mint egy németjuhászt)Rővid vagy félhosszú szőrű legyen. Ja és ne legyen a fajta nagyon beteges. Irj ha még valami kérdésed van a tartással kapcsolatban. Ja és volt már kutyám.
2010. márc. 8. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy menhelyi, sintértelepi keverék kutya.
2010. márc. 8. 18:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, én is onann szeretnék,de nem merek kölyköt elhozni mert félek hogy azt mondják kicsi lesz és erre meg nagyon nagy lenne. Felnőtett meg nem akarok mert az előző kutyám felnőtten került hozzám de nagyon rossz volt neki. Lécci fajtákat irjatok. Persze ha tudtok kisméretű kölyköket menhelyről azt is szivesen fogadom csak télleg kicsi-közepes legyen nagy korában.
2010. márc. 8. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Tacskó menhelyről vagy fajtamentőktől fajtiszta kutya amit tudod hogy az a fajta mekkora lesz
2010. márc. 8. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk egy angol bulldog? Szerintem nagyon aranyos kutyák, és nem harciasak, hiába arra tenyésztették ki őket anno.:)
2010. márc. 8. 18:54
 5/12 anonim válasza:
0%
Toleránsabb szomszédok esetén BEAGLE.
2010. márc. 8. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Beagle, tacskó, mopsz, foxi; meg a képen lévő is aranyos...azt nem tudom milyen fajta. Annyira nem ismerem a kutyákat, szóval a felsoroltak is csak annyi, hogy kisméretűek, de olvass utánuk. Mondjuk a beagle nem annyira ugatós, kistestű, de vadász kutya.

[link]

2010. márc. 8. 18:55
 7/12 anonim válasza:
A képen levő kutya egy YORKSHIRE TERRIER, és elég drága, és kényes.
2010. márc. 8. 19:14
 8/12 anonim ***** válasza:
A menhelyeken segítenek neked kiválasztani, meg lehet azt látni valamennyire. Pl.: A mancsok mérete, testfelépítése stb. Azért egy 2-3 hónapos kölykön már látod. De ha megmondod merre laksz szívesen segítek keresni. Az első válaszoló voltam.
2010. márc. 8. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vok! Viszont kölyköt ne fogadj örökbe, ha 9 órákat nem vagy otthon.. :S Legalább 2-3 hétig jó lenne ha vele tudnál leni amíg megszokja a környezetet és szocializálódik!
2010. márc. 8. 19:43
 10/12 anonim válasza:

én a helyedben egy yorkshire terierr kutyát vennék.

nem örzi a házat ugyan,de nagyon szeretni való kutya.

nekem is yorkim van.drága az is igaz,de csak az elején.és nem nől nagyra maximum 3 kg lehet a kutya ha a legkisebb fajta.a legnagyobb fajta is nem lehet több 10.kg-nál.enni nem eszik sokat.ezt ajánlom.:)

2010. márc. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!