Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hipoallerrgén jutalomfalat?

Hipoallerrgén jutalomfalat?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan jutalomfalatokat amit hipoallergén kutyusnak is lehet adni? (Elsősorban olyan választ kérek, aki szintén ilyet ad a kutyusának!!)

2015. aug. 10. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!az én hófehér havanese kan kutyusom fehérje érzékeny.a kikben kapható marhás belsőséges falattól semmi baja.kék-fehér csomagolása van,elején border collie asszem.kekszszerű falatka,290 csomagja.
2015. aug. 10. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 10. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán tudod,hogy mire allergiás a kutyád??

Hipoallergén kutyáknak azokat a fajtákat hívják akiknek kevésbé hullik a szőrük pl a bichon család tagjai,Havanese,Bolognese,Frise. De az uszkár,yorki,máltai,bedlington terrier is ide sorolható.

Akkor kell neki hipoallergén kaját,jutit adni ha allergiás vmire!!

Ha eddig semmi allergiás reakciója nem volt akkor bármit kaphat!

Juti falatnak meg virsli,sajt,szárított máj,szárított húsok a legjobbak minél szagosabb annál jobb,mert jobban megdolgozik érte a kutya :)

Egy Bichon frise és egy Havanese gazdája vagyok,hipoallergén fajták.De mivel nem allergiásak semmire,mindent adok nekik.

Bár mivel a csirkés tápoktól kijöhet allergia,de az az összes fajtára vonatkozik így bárányos meg halas táppal etetek.

2015. aug. 10. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy francia bulim van, és (valószínűleg) neki is a csirke húsra volt allergiája, így lazacos rizses tápot vettem neki! És mivel sok jutalom falatra nem írják rá a pontos összetevőt (így a csirkét sem) nem tudom pontosan melyikben van...de mondjuk igaz, hogy a szárított marha húsban csak nincs csirke... :) Köszönöm!
2015. aug. 10. 20:31
 5/6 Maxitabi ***** válasza:
Az Orijen jutifalik kizárólag húsból vannak, szárításos fagyasztással készülnek,abban nincs más. De olcsóbb a sajt, (virsli már annyira nem biztos-szója), vagy a szárított húsok,esetleg te is süthetsz kutya-kekszet, biztos találsz receptet hozzá!
2015. aug. 11. 10:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a sajt jó ötletnek tűnik, többen írták/mondták, kipróbálom azt!
2015. aug. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!