Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetett mérgezett zsömle?

Lehetett mérgezett zsömle?

Figyelt kérdés
Sétáltattam a kutyámat, és elvolt engedve ugye itt a szabad tisztáson. Egy ház elé a kerítésen kívülre kivolt doba kettő zsömle. Már megvolt keményedve. Megyek, és a kutyám szájába látok valamit. Hát kettő szömle volt. Kivettem a szájából. És eldobtam. Nem volt rászórva semmi, meg nem volt nedves, megszagoltam, és zsömle szaga volt. Kivettem a szájából, csak kb. egy falatott nyelhetett le. Mert nem akarta elengedni, és úgy vettem ki. Lehetet, hogy mérgezett volt? Mert mit keres két zsömle a kerítésen kívűl egy üres területen. Nem volt sehova kiírva, hogy méreg, vagy ilyesmi rókáknak. A ház kerítése elé volt lerakva, és ott volt bennt 2 kutya is. Lehetett mérgezett? És attól az egy falattól lehet valami baja a kutyámnak?
2010. márc. 8. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint egy 3 hónaposnak. Még nem halt meg, tehát tanítható.

A másik lehetőség, hogy szájkosárban sétáltatod, így nem ehet meg semmit a fűből.

Pár éve volt egy sorozatos eset, ami nagyon felháborította a közvéleményt: játszótér közelében több kutya is evett valamit a földről, amiben, mint kiderült, gyorsan ható méreg volt. Egyik kutyát se tudták megmenteni. :-(

2010. márc. 8. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!