Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlanátok jó csivavás...

Ajánlanátok jó csivavás oldalt / tenyésztők oldalait?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék csivavát de még nem tudom hogy kitől vegyek . Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 8. 15:45
 1/5 anonim válasza:

Szia! Én ezt az oldalt ajánlom szerintem nagyon és pár hónapon belül elvihetők kutyusok! Addig pedig "feltudsz készülni" belőle. Szal az oldal :

[link]

2010. márc. 8. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kedves előző. Akinek az oldalát belinkelted az egy SZAPORÍTÓ nem pedig TENYÉSZTŐ!

"Csivava kan fedez! ( mixeket is vagy amire igény van! ) "

"csivavára jellemző betegsége nincs."

Gratulálok... Honnan tudja hogy nincs betegsége? Gondolom szűréseken vett részt...

Kedves kérdező!

Számomra ez a kennel már tett le valamit az asztalra... Ők profik!

[link]

2010. márc. 8. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja és még "Hamarosan spicc anyukától csivava apukától kutyusok születnek, lefoglalhatóak !

Irányár : 20. 000 Ft. "

Mi kerül bennük 20ezer forintba? Mintha KEVERÉK kutyák lennének. Akkor már kedves kérdező menhelyről hozz el kutyát ne egy ilyen SZAPORÍTÓT támogass.

2010. márc. 8. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát a 2.-ik válaszolónak nincs igaza.Az a kennel amit ajánlott semmit nem tett le az asztalra. Kiállitási.eredmények nincsenek,csak szimpla tenyésszemle..Hát ez nudli.........A Harapós Gyöngyszem,Huntenberg jobb kennelek 1000 euró egy kiskutya.Tudom mert megkérdeztem én is akartam venni.Aztán rájöttem hogy ennyi pénzért kapok külföldön is.és inkább ott vettem meg...Illetve vannak kisebb kennelek akik szintén járnak kiállitásokra ,eredményeik is vannak.. Saint-Simon,House Quick Giant,Pöttömházi igaz ő nagyobb kennel de eredmények nélkül szinte..
2010. márc. 8. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hozzátenném a csivaváknak nincsenek eredményeik,abban nekem kezdőknek tűnnek.
2010. márc. 8. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!