Legolcsóbb védekezés bolha ellen?
Nem az én kutyám, de a gazdiját nem érdekli, hogy bolhás. (Megengedte hogy foglalkozzak vele) Szeretnék segíteni rajta, de nincs túl sok zsebpénzem :(
Meg tudom fürdetni a kertben, amíg ilyen meleg van, de milyen szert használjak? vagy cseppet/tablettát? És hol vegyem?
Szia! Nekem leginkább a természetes megoldások tetszenek. Éppen nemrég olvastam egy állatorvosnő ajánlását szúnyog, bolha és kullancs távol tartására. Még nem próbáltam ki, de én is szeretném majd tesztelni (kinti macskákon).
Amennyiben esetleg téged is érdekel ez a módszer, kérlek, olvasd el, amit itt találsz:
Rozmaring, eukaliptusz VAGY levendula illóolajat kell vízben a linken szereplő cikkben leírt módon elkészíteni. Remélem, jó lesz! (Vigyázat, ne adagold túl, a megadott mennyiséget használd, jó? És jó minőségű illóolajat érdemes venni. Például szerintem az Aromax levendula illóolaja jó lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!