Miért eszi a kiskutyám más kutyák kakiját?
Ne is engedd, férges is lehet tőle.
Ez egy rossz szokás, régen a miénk a sajátját akarta enni:D volt is h eltűnt a fele mire odanéztem:S fúújj:S
olvastam azt is, h valamilyen vitaminhiány, de a dokink azt mondta ez nem igaz.
Szólj rá gyorsan h nem szabad. Le fog róla szokni, ahogy az enyém is:) Rakj rá pórázt és kerüljétek ki a piszkokat, ne legyen gyorsabb nálad, figyeld minden lépését.
Sok sikert hozzá:)
Vitaminhiány, rosszszokás, amit az alomból tanulhatott( ha az alom nagy számú, van egy gyengébb kölyök, amelyik nem jut elég táplálékhoz, az megeszi a másik kutya székletét és ezt a szokást sajnos a többi kölyök is átveheti.) Vitaminhiány esetén kalciumhiány lehet a probléma, rossz szokás esetén idővel elhagyja ezt a szokását, de figyelj oda rá, és ha látod, hogy készül a dologra, egy egyértelmű "FÚJ" parancsszóval, majd egy azonnali széklet felőli el hozatallal oldd meg a problémát. Idővel megtanulja, hogy a fúj parancsra ott kell hagynia az adott helyet, dolgot. Ha otthagyta, nagyon dicsérd meg, adj neki jutalomfalatot.
(Bemásoltam egy hasonló kérdéstől) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!