Mit akart a kutyám? (Bővebben lent )
Leültem a lépcsőnkre, ahol elég sokszor szoktam üldögélni, eddig kb. Rám sem hederitett, a kutya, néha odajött simogatásért, és ennyi..
Ma viszont (kicsit hátradőlve ültem, élveztem a napsütést, és kicsit széjjelebb volt a lábam ) és hallottam, hogy jön felém a kutya, és elég furcsán, furakodott be a 2 lábam közé, és szagolgatta a combom belső oldalát, jött egyre beljebb! Szerintetek AZT (remélem mindenki érti ) akarta? (Olvastam több ilyenről a neten, de nem nagyon hittem ezekben )
A kutyád NEM AZT akarta.
Aki kutyás körökben mozog, az igen gyakran találkozik olyannal, hogy a kutya megszagolja. Ott.
EZ tök normális, ott a legintenzívebb az ember szaga. Vagy sok kutya szeret a gazdi ágyán, vagy a gazdi ruháján feküdni, mert ott érzi a szagát.
Ne aggódj, nem gerjedt rád a kutyád. Az állatok ennél értelmesebbek.
2. : elég gyakran mosom, ha ennyire érdekel...mert normális emberek naponta szokták...
3. Igen, láttam :)
1. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!