Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kiskutyám miért nyöszörög...

A kiskutyám miért nyöszörög és miért nem ugrik rám ahogy szokott? LENT VAN A LÉNYEG

Figyelt kérdés
Nos tegnap anya ett neki száraz kutya kaját mert eddig nem száraz volt,de néha adtam neki szárazat is.És adtam neki anya mondta hogy mennyit mert még az nap nem eett mert elfogyott a kajája.ÉS ma reggel amikor megyek hozzá etetni nem ugrál ahogy szokott, meg nyöszörög.Szerintetek becsömölt?
2010. márc. 7. 12:25
 1/10 A kérdező kommentje:
jah és amúgy fél éves.(6 hónapos)
2010. márc. 7. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
nem izlik neki ez a kaja?
2010. márc. 7. 12:34
 3/10 A kérdező kommentje:
de mert majdnem mindet megette és 3 szemet hagyott.És nem annyira keeset adtam neki.
2010. márc. 7. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
a v tuti odalett a bermuda 3szögben
2010. márc. 7. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit adtál neki, menniyt, mennyi idős a kutya, hány kg most, milyen fajta? Szélkete volt-e azóta, próbál-e hányni esetleg? Vize van-e neki? Nem lehet-e a kajától függetlenül más baja? Lázat mértetek-e?
2010. márc. 7. 13:05
 6/10 A kérdező kommentje:
DRY FOUR .. DOG,1 BÖGRÉVEL.Fél éves(6 hónapos),nem tudom hány kg.Palotapincsi,volt széklete,nem tudom hogy próbál e mert ő a kintikissebb házban van.VaN vize.nem tudom,nem mértünk lázat mert még nem tuggyuk hogy kell.
2010. márc. 7. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Egy bögre száraztáp egy 6 hónapos palotapincsinek rengeteg egyszerre!

Valószínű jól megdagadt a gyomrában, és attól nyöszörög.

2x-re add oda neki máskor.

Más.

Remélem, nem játszod el ugyanazt, amit ősszel, mindennap 6 új kérdéssel, mit-hogyan a palotapincsiddel, amit a külön kisházban tartotok, a tacskó meg láncon az udvarban.

Már akkor is kiverted a biztosítékot sok embernél.

A helyesírásodról rád lehet ismerni.

2010. márc. 7. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:

1.köszi a tanácsot

2.rossz a bilentyűzet

3.Am a kutya pórázon van,csak a lánc meg a póráz az majdnem ugyan az csak hát azért van 1 kis külömbség.

4.Inkább a (V) betűvel van a gond.Ez a billentyűzet elemes és ezért az elem levan merűlve és rossz,meg a v betű csak akkor érintkezik ha erősen megnyomjuk.

2010. márc. 7. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezekután én sem csodálkozom, hogy nyöszörög. Én a 60 kilós kutyámnak adok 3 bögrével (600 gramm)egy nap... Szerintem anyukád valamit nagyon elnézett az adagolási táblázaton, habár ezt a tápot nem ismerem. Nézd meg mégegyszer, hogy egy ekkora kutyának mennyi kell abból a tápból és most egy napot hagyj ki az etetésben!
2010. márc. 7. 22:43
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Már semmi baja.Csak becsömölt,és csak vizet ivott.De már semmi baja.
2010. márc. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!