Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jól fejlődik a német dogom?

Jól fejlődik a német dogom?

Figyelt kérdés
9 hónapos szuka, 70 cm a marmagassága és 39 kg. Minőségi táppal etetem, de mindig úgy érzem hogy sovány! Még kb mennyit fog nőni, hízni? Azt tudom hogy 2 éves koráig fejlődik! Német dog gazdik válaszát várom!!
2010. márc. 7. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Német Dog gazdi, de azt tudom ,hogy egy német dog kifejlett korában:

Marmagassága: 80-90 cm

Testsújja:kb.:85 kg

2010. márc. 7. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én Német dog gazdi vagyok :)

Az én kutyusom 5 hónapos és 30 kiló. Az állatorvos azt mondta hogy nagyon szépen fejlődik, jó a súlya és a marmagassága is.

Kérdezd meg egy állatorvostól ő biztos megmondja ha valami nincs rendben:)

2010. márc. 7. 12:27
 3/12 A kérdező kommentje:
szia:)köszi a választ! Remélem jól fejlődik! Az állatorvos messze lakik sajna, és így csak akkor jön ki ha nagyon szükséges..Ezért nem hívhatom ki:( A te kutyusodat hogy hívják? Enyém Kleo:)
2010. márc. 7. 12:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyémet Shaba-nak (Sába) hívják:) Ha gondolod beszélgethetünk emailon keresztül: colika@citromail.hu
2010. márc. 7. 12:44
 5/12 A kérdező kommentje:
ok:) írok levelet:)
2010. márc. 7. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit kevésnek érzem, de vannak vékonyabb testalkatú, kisebb dogok is.

Linkelj egy képet róla, arról megmondom, hogy sovány-e.

A nagytestűre növő kamasz kutyáknál előny, ha vékonyak, hiszen a lábai fejlődésben vannak, minél kisebb súlyt kell cipelnie, annál jobb. Nem lenne egészséges, ha dagi lenne.

Ha nincs kinn a gerince és a csípőcsontja, és a bordái felett is van egy finom, vékony izom+zsírréteg (de a réteg alatt azért érezhetőek a bordák), akkor jó a súlya.

A szukák kisebbek szoktak lenni, nem tudom, a tied szuka-e.

2010. márc. 7. 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:
hogy kell képet linkelni? nem tudtam...:S
2010. márc. 7. 16:34
 8/12 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Nyugi,9 hónaposan ez pont elég neki. 3 felnőtt szukám van(2,3,6 évesek)A 2 éves 82cm 55kiló,a 3 éves 74-76cm(nem olyan egyszerű ám megmérni) 60kiló, a 6 éves 72cm 51kiló.

Úgyogy a Tiéd sincsen lemaradva. 9 hónaposan még bőven nőnek,nyúlnak,kicsit vékonynak tűnnek.A növekedés 18-24hónapos korban megáll,aztán a kutya elkezd kitelni 2,5-3 éves korára telik ki egy szuka teljesen(legalább is én ezt tapasztalom). on vagyok hogy legyen a kutya inkább 5 kilóval könnyebb,mint 2vel nehezebb az ideálistól. Az izületeikre nagyon kell vigyázni,nem szabad elhizlalni őket fiatalon.

Remélem tudtam segíteni.

2010. márc. 8. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Feltöltöd pl. a kepfeltoltes.hu-ra, és az URL-t bemásolod ide.
2010. márc. 8. 18:36
 10/12 A kérdező kommentje:
2010. márc. 8. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!