Staffordshire terrier tartók! Tapasztalatok?
Szeretnék egy staffordshire terriert, sokat olvastam róla, de kikérném a ti véleményeteket is. Tudnék vele sokat játszani, kert is lesz majd.
Viszont az a problémám, hogy a többi családtagom nagyon szépnek tartják őket, de félnek tőlük... Illetve van egy morgós keverék kiskutyám, félek hogy ebből baj lesz. Valami tanács, illetve tapasztalat velük szemben? (kant szeretnék) Mit kell tudnom? Bármit amit úgy gondoltok, hogy fontos, kérlek osszátok meg velem! :)
Azért tisztázzunk már néhány dolgot.. Kedves, aranyos, szociális az amstaff is HA jól van nevelve. Ne mondja meg senki hogy egyáltalán nem lehet veszélyesebb mint más közepes testű kutyák.
Világi baromság hogy a menhelyi kutyák előbb bevadulnak.. Egy kutya akkor vadul be ha valamit jól elcsesznek a nevelésében.
Az amstaffos gazdi voltam.
Rendben, köszönöm! Lesz Staffim, még pár évtized.:D Én meghajlok ez előtt a fajta előtt, és minden tiszteletem a tietek! Remélem egyszer majd én is staffis gazdaként ülök a számítógép előtt, és osztom az észt a kezdő staffiseknek.:D Egyelőre marad a pici, ha minden jól megy, jön a menhelyi. Később pedig egy amstaff... ;)
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!