Hogyan neveljen a kölyök Amerikai Staffordshire terrier kiskutyámat?
Figyelt kérdés
Van egy 10-11 hetes Amerikai Staffordshire terrier kiskutyam és tanácsot szeretnék kérn hogy mivel etessem? Meg ami "baj" van hogy csak kézből eszik. Erről hogy szokassam le? A másik pedig hogy kegyetlen lusta egész nap csak fekszik és fekszik. Reggel egy fél órára mozgékony utána pedig egész nap fekszik az ajtó előtt (Jó nagy valószínűsége kertes ház) Mit kezdjek ezzel?2015. júl. 8. 22:01
1/4 anonim válasza:
Orvosnál voltatok mostanában? egy 10-11 hetes kölyökkutyának egész nap játszani, aludni és ennie kellene felváltva. Mindenképp jó lenne elvinni megnézetni. Etetés ügyileg nézz utána a BARF étrendnek, az én amstaffom eszerint eszik és kitűnő formában van, imádja.
2/4 anonim válasza:
Egy kölyök nem lusta, inkább valami baja van.
Másrészt, még sokat alszanak ebben a korban.
Állatorvos szerint minden rendben van vele, egészséges?
Etetés: a tenyésztőnél mit evett? Nem javasolt tápot?
Vagy jó minőségű kölyöktápot válassz, vagy választhatod a BARF étrendet is (nyers csontos hús, zöldségfélék, gyümölcsök megfelelő arányban, olvass utána).
A kézből evésről egyszerű leszoktatni: nem adsz neki kézből, csak tálból. Ha éhes lesz, enni fog tálból is. Mindez arra vonatkozik, ha egyébként egészséges.
3/4 A kérdező kommentje:
Az egesznapos fekvés nem lehet a meleg miatt?!
2015. júl. 9. 08:41
4/4 anonim válasza:
Az én kutyámat egyéves korig nem lehetett leállítani annyit futkosott még 35 fokban is. nem biztos hogy beteg de jobbha megnézeted.Ha nincs baja akkor lusta :) szerintem vegyél neki valami figyelemfelkeltő játékot és foglalkoztasd, vidd el sétálni, fürdesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!