Ilyen agresszivitás normális?
Van egy befogadott kutyám. Sokszor magammal viszem a munkahelyemre, ahol egy épp használaton kívüli helységbe be tudom zárni, elvan, soha nem tesz kárt, ki tudom vinni sétálni 1-2 óránként, és néha ott tudok lenni vele.
Viszont már párszor előfordult, hogy benyitottak (számára idegenek) hozzá, és ő egyből elkezdett arcoskodni.
A környezetemben mindenki azt mondja, hogy normális reakció, hiszen lehet megijedt tőlük, ismeretlenek voltak, védte a helyet, stb.
Tényleg minden rendben van? (eddig 1 év alatt 2 ilyen eset volt, szóval nem közveszélyes, és csak ilyen helyzetben agresszív, máskor, ha vele vagyok, nem csinál ilyet..)
Sajnos ki van írva, hogy nem bejárat...de mindig van valaki, aki azt hiszi, hogy arra kell menni :/
Már azt fogom kiírni, hogy fenevad van ott:D:D
Én csak azért kérdőjeleztem meg, hogy ez normális-e, mert az előző kutyám minden embert szeretett, postást, mindenkit, és nem vagyok hozzászokva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!