Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá anyumat,...

Hogyan vegyem rá anyumat, hogy kapjak egy csivavát?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek most van egy és mondták, hogyha lesz kiskutya akkor szívesen adnának nekem. Ott volt anyu is és hallotta, de mondtam ismerősömnek, hogy anyu ugyse engedné. Erre az ismerősöm mondta, hogy pedig nem is hulatja a szőrét és nincs vele sok gond se. Anyum egyből azzal jött, hogy de azért nem látszik, hogy hullik a szőre, mert világos. Kb. csak azzal van baja, hogy hullik a szőre.

Nagyon szeretnék egyet és ezt anyu is tudja, de mindig csak a kifogásokkal jön. Pedig tudnám a gondját viselni, mert volt már nyúlam és macskám is, és mindegyiket rendesen gondoztam. Akkor a kutyát mért nem engedi meg? Van egy amerikai bulldogunk is, de ő nem az enyém hanem apukámé és nem engedi, hogy őt gondozzam. Apum is mondta, hogy nem szeretné, hogy a házban legyen és mindent összapiszkoljon stb. De megtanítanám szobatistaságra, szóval nem lenne gond vele. Tudom, hogy nagyon eleven, érzékeny kutyus és hogy megvan a maga egyénisége. Tudom, hogy sok felelőséggel jár és én mindent megcsinálnék. Mégis hogy tudnám rábeszélni szüleimet a kutyusra?

15/L

2010. márc. 7. 00:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És sétáltatva vajon vannak?
2010. márc. 7. 10:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a szomszédod csivavája leélt már pár telet odakint,de előbb is fog elpusztulni,ha kint van a mínuszokban,mint a jó meleg szobában tartott csivavák...
2010. márc. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!