Miért szexmániás a kutyám?
MIÉRT NEM IVARTALANÍTTATSZ???????????????
Jobb lesz agyonverni a kicsiket? Vagy kidobni élve a kukába?
Ivartalanítás...
Vagy ahogy most vannak, külön tartva. Amúgy most tüzel éppen a nőstény? Ha igen akkor addig kell külön tartani amíg abba nem hagyja. ha pedig nem tüzel akkor valamit csinálni kell, mert az új kutyának ez csak plusz stressz...
Még jó hogy nem pittjeid vannak..aztán úgy járna szegény szukád, mint Smile..
Ivartalanítás, első körben a kannak.
Az enyém is ilyen volt, és nem akartam, hogy állandóan csesztesse a nőstényt, miután az ivartalanított nőstényt elhoztuk a menhelyről, volt 2 hét összeszoktatás, majd a kant kiivartalanítottuk, mert azalatt a 2 hét alatt is kikészítette. Nekem kegyetlen volt nézni a szuka "szenvedését", neked nem az??
ha nincs rá lóvétok akkor gyűjtsetek, addig pedig tartsátok távol a két kutyát egymástól. Vagy a kant kössétek meg, dde csak addig amíg nincs pénzetek ivartalanításra..
A kutyád nem szexmániás, csak rohadt neveletlen! Hallottál már a farkasokról? Csak hogy az elején kezdjem, mert látom, az általános iskolás anyag is kimaradt nálad, a kutyáknál, akár a farkasoknál, csak a vezérnek van joga a párzáshoz! Vagyis ha a tacsid állandóan fedezni akar, akkor te a sorrendben úgy az 50. helyet foglalhatod el, de hogy nem te vagy a gazda, a főnök, az biztos!
És mi az, hogy vettél neki egy párt? Talán annyi sok munka vagy kiállítás eredményei vannak a kutyáidnak? Talán olyan jó idegrendszerűek? Talán az összes egészségügyi szűrésük meg van? Vagy miért is szaporítasz? Te nem értesz hozzád, a kutyáid nem jók hozzá. Így csak egy utolsó, felelőtlen szaporító vagy!
A kedves kérdező lelkivilágába tapostam :D
hogy kapna el téged is egy bantu néger aztán hajrá" csak annyit fűzök hozzá h 13 éves vagyok bameg és kaptam őket egy olyan embertől aki bízik bennem és hirtelen nem tudtam mit csinálni.Nincs kocsim h rohangaljak ivartalanitani!!! Anyum meg becsukta őket 2 kulon helyre azt szeva...a hím meg el lesz ajándékozva!!! Es a szuleimnek a vihar által letépett tetőt és kerítést kell megcsinalnia nincs idő addig a kutyákra..de ha elyen okos vagy elpostazom nektek a kutyákat aztán "hajrá"
Valaki a falhoz állított benneteket, hogy legyen kutyátok? Mi a francnak? És igen, áll a bantu négeres jókívánság, mert a szuka is biztos piszkosul élvezi a kan molesztálását. "szegény nőstény már visít miatta de a hím szarik rá állandóan meg akarja szexszelni"
Édesem, aki a világra sz@rt, azt és persze téged is, ha ennyire együgyűek és felelőtlenek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!