Most miért nevetnek ki, és csúfolnak az emberek?
15 éves lány vagyok. Nagyon szeretem az állatokat és mindenki meglepetésére van egy pitbullom. Nagyon okos kutya, 3éve járok vele kutyasuliba. Nem agresszív mint ahogy a többi pitbull be van rögzülve az emberek fejébe. Rendkívül barátkozós, más kutyákkal is.
Ha megjelenek vele az utcán egyből egy csomóan elkezdenek röhögni, meg beszólogatni. Ez nagyon rosszul esik, mert nagyon szeretem a kutyámat:( (L) Akármilyen fajta és akárhogy is néz ki!
Ilyenkor azért nevetnek ki mert nem illik hozzám ez a fajta?
Hogy tudnám ezt a dolgot megoldani, hogyha végig megyek az utcán ne szakadjon a röhögéstől az összes ember, és ne szóljanak be? :\
A normális válaszolóknak köszönöm a válaszokat!
19:08as vagyok,
Én nem ismerlek, de én se plázacicázok le csak úgy senkit. Most nem azt mondom ,hogy te az vagy, nehogy félreérts.
Amúgy nekem festve van a hajam feketére és van műkörmöm (műkörmös vagyok) mégse plázacicázott eddig le senki, mert nincs mire.
De nem értem igazából, hogy mért foglalkozol az ilyen emberekkel...
Amit sétáltatsz, neki van tekintéje ugyan úgy mint az amstaffnak, úgy mennyél legközelebb vele végig az utcán , hogy magabiztosan és látszodjon rajtad hogy nem egy akármilyen kutyát sétáltatsz, úgy vidd hogy "rád se merjenek nézni"... reméelm érted miről beszélek:)
"Olyanokat szólnak be, hogy kis plázacica sétáltatja a szaros harcikutyáját, meg hogy mit akarok itt menőzni, hogy pitbullom van?"
Állj meg, simogasd meg a kutyád, és mondd neki jó hangosan: Látod, hogy irigykednek, hogy egy ilyen gyönyörű, okos kutyusnak ilyen gyönyörű, okos gazdija van?
Szemtelenül rájukmosolyogsz és "tovalibbentek". Ennyi!
Egyébként meg le kell tojni ezeket az iq betyárokat...
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek: sz@rd le őket nagy ívből. Egyébként, szerintem a "vérebek" gyönyörű kutyák, a pitbull is kifejezetten tetszik:) És általában ha meglátok az utcán egy embert aki nagy kutyát sétáltat (mindegy, hogy véreb, vagy terelő, vagy akármilyen) simán elsétálok mellettük, egyáltalán nem félek tőlük, sőt néha úgy meggyömöszölném őket:D De a kis zsebcirkálóktól a frász kerülget, ugyanis a legtöbb idegbeteg és bármikor képesek megtámadni bárkit, és a szokásos előjeleket sem mutatják. És általában ezeket a kisméretű kutyákat nem is szokták megfogni, mert úgysem bánt...áááá. De általában ha egy kiskutya meg egy nagykutya összefut, a nagy oda se bagóz, a kicsi meg majd megpusztul az idegtől:d Te is tégy így a korlátolt emberekkel, egyszerűen hülyékkel nem éri meg foglalkozni, elég baj az nekik, hogy korlátoltak, pláne, mivel valószínű, az élet egyéb területein is ilyenek.
18/L
Szard le őket :)
Vagy az is jó amit az egyik válaszoló mondott, h állj meg és dicsérd meg a kutyát és magadat :)
Utsó válaszolónak: a véreb nyomozókutyát vagy vadászebet jelent.
Mii?! O.o Télleg a kutyád miatt szólnak be, meg röhögnek ki? Hol laksz?
Amúgy meg ne is törődj azokkal a sz,.ar emberekkel. Az én tacsikeverékemre már rengetegen mondták hogy milyen szép, aranyos kutyus, még senki nem szólt be vagy röhögött ki ezért. Nem értem, mit kell egy kutyán röhögni.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!