Kutyák, amivel nem nevetnek ki az utcán?
Figyelt kérdés
Szóval nem csivavára gondolok,hanem egy nagy testű kutyára:)2011. jún. 19. 14:54
1/9 anonim válasza:
husky! :D
Én imádom a huskykat! És a saját kutyám is husky! Egyszerűen imádom őket! :D
2/9 anonim válasza:
Méretre nem a legnagyobb, de a boxer szerintem nem egy rossz kutya. Sőőőőt, nekem nagy kedvencem. :)
4/9 anonim válasza:
1, kutyát nem úgy kell venni hogy azt nézed mások mit gondolnak mert te fogod megszívni és a kutya ha nem illetek össze.
2, mindegyik kutyában talának olyat amiért beszólhatnak.
6/9 nono1991 válasza:
hogyhogy nem nevetnek ki??? ez hülyeség. senki nem nevet ki a kutyád miatt, bár gondolom te a padlocirkálokra célzol, de az sem nevetséges. nagy kutyákbol sztem bármelyik, kicsiből viszont tacsko
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: ha nem tudsz értelmes választ adni nemkell írni bammeg-_____-""" amúgy nem szószerint gondoltam hogy kinevetnek,hanem ami nagyon komoly kutya..:)
2011. jún. 19. 16:12
8/9 anonim válasza:
Nem jó válasz még mindig.
Minden kutya komoly. bár sokat ismerek, amelyik vigyorgós.
Nem a kutyáddal kellene feszíteni az utcán.
Az emberek általában nem kilóra, nem méretre vesznek kutyát maguknak. Hanem megtetszik egy fajta tulajdonsága, kinézete. Vagy éppen egy keverékbe beleszeretnek.
A pit nem jó? Talán kicsinyeled? Pedig azzal nem nevetnének ki az utcán.
Most az a fajta a "menő" utcai viseletre.
9/9 anonim válasza:
pitbull,amerikai buldog,amstaff,boxer,golden retriver,border collie,masszif,rotweiler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!