Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikortól lehet elajándékozni...

Mikortól lehet elajándékozni a kiskutyákat?

Figyelt kérdés

2015.júl.08.-án születt 5 vizsla kiskutya. Az anyjuk már szoptatás idejére van velük, meg este alváskor de azt se mindig. Ellentétbe azzal hogy máskor csak annyi időre hagyta magukra a kölyköket ha az anya kijött enni s inni. A kölykök már ugatnak játszanak egymással minden.

Mikortól ajándékozhatom oda más gazdiknak, s hogy jobb ha mind az ötöt egyszerre vagy külön-külön ajándékozom el az anyjától?

2015. júl. 27. 11:56
1 2 3 4 5 6
 21/52 bollocks ***** válasza:
78%
Kutyák csak tenyésztőnél vagy szaporítónál születnek, és a kérdező nyilvánvalóan nem az első csoportba tartozik. Igaz, egyelőre még csak hülye szaporító (felelőtlenség miatt lettek a kölykök) és nem mocskos szaporító (anyagi haszonszerzés miatti kölykök), de mivel valószínűleg nem fogják megkapni a szükséges oltásokat, ellátást, így a kérdező is mocskos szaporítóvá fog válni.
2015. júl. 29. 00:47
 22/52 anonim ***** válasza:
47%
Szaporító szót csak az anyagi haszonszerzés miatti nem tenyésztő által történő szaporításra használnám. Az első szerencsétlen véletlen alapján semmiképp sem nevezném annak. Nyilván ezek után ivartalaníttatja a kutyáját.
2015. júl. 29. 00:54
 23/52 anonim ***** válasza:
89%

"Az első szerencsétlen véletlen alapján semmiképp sem nevezném annak."

Tényleg nagy véletlen az, hogy 2 hónapig nem tűnt fel neki, hogy vemhes lett a szuka...

2015. júl. 29. 10:11
 24/52 anonim ***** válasza:
34%
Én is elítélem a szaporítást, de ne támadjátok a kérdezőt! A baj már megtörtént, leírtuk, mit tegyen.
2015. júl. 29. 10:34
 25/52 A kérdező kommentje:

És nem szaporítok még egyszer elmondom....HA nem tudod felfogni épp ésszel akkor sajnálok mindenkit.. Mezőgazdasággal foglalkozunk.... Szerencsétlenek.. Nem ezzel folalkozuk s kutyákért még akkor se kérnék pénzt ha ti általatok úgynevezett TENYÉSZTŐ lennék....

Mert ha már itt tartunk ti is egy mocskos fa....ó szaporítók vagytok csak nektek van róla papírotok nekem meg nincs.....

amúgy otthon kérdezted már hogy te hogy fogantál?? Be voltál tervezve vagy csak besikerültél anyudéknak???

Mert akkor ők is szaporítók mert nincs róla papíruk.....Vagy esetleg tenyésztők??? mert elég nagy marha lettél sok ésszel megáldva

Sok okos....

a pozitív válaszokat köszönöm ;) Vannak még értelmes emberek.. (Y)

2015. aug. 26. 10:49
 26/52 A kérdező kommentje:

# 23...

Utolsó héten kezdett el nőni a hasa meg a bimbója te nyomi

Volt eddig 3 kutyánk mind szuka volt s egyse volt vemhes csak ez a vizsla.... te is okoskodol oszt semmit se tudol te csicsusz.... agy edj cimet s megkereslek s akkor is ilyen nagy szád lenne?? mert kétlem

2015. aug. 26. 10:54
 27/52 anonim ***** válasza:
94%
Na, ha az ész már nem játszik, akkor jön az erő...
2015. aug. 26. 12:06
 28/52 A kérdező kommentje:
HÁt nem tehetek róla hogy olyan gyenge a felfogásod hogy ha kétszer elmondok valamit s nem érted meg hogy mezőgazdasággal foglalkozunk...nem pedig kutyákból csinálunk pénzt....úrsiten OMG... :(
2015. aug. 27. 14:38
 29/52 anonim ***** válasza:
92%

Úristen, és ha mezőgazdasággal foglalkoztok, akkor mi van??? Akkor ti már nem is vagytok emberek, ti már nem is ebben a világban éltek? Rátok nem vonatkozik semmi, nektek mindent szabad? Nézzél már magadba, hát kinek hiszed te magad? Igazi bunkó proli vagy, ide jössz segítségért, de még neked áll feljebb...

Ja amúgy ez most elég nagy öngól volt, mert igen, aki megszületik, annak van róla papírja, úgy hívják anyakönyvi kivonat és személyi igazolvány. Bár nem tudom jelentenek-e ezek bármit is a számodra, mert tudom, aki mezőgazdaságban dolgozik, azt csak beleszülik a veteményesbe és kész, ugye?

2015. aug. 27. 16:25
 30/52 A kérdező kommentje:

Akkor az van te nyomi hogy ne mkéne azt mondani hogy én szaporitó vagyok te istenb.. nyomi....

Ti állitotok egy dolgot hogy én SZAPORITÓ vagyok közben meg nem is igaz te tudatlan...

akkor chipeld is be az egész családod te iq harcos....

Olyan dolgokat állitotok egy emberről TUDATLANUL ami nem is igaz.... ez bosszant fel nagyon okostojás....

Mond meg hol laksz megkereslek s akkor legyen ilyen nagy szád kisapám.....

2015. aug. 27. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!