Milyen kiképző mellényt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiképző mellényt venni magamnak, de nem tudom, hogy milyen márkájú legyen. Eddig a Bende a legszimpatikusabb. [link]
Tudnátok esetleg ajánlani jobbat? Kinézetre csak ez az egy féle van? Praktikusak? Olcsóbban lehet kapni valahol?
Előre is köszi!
2015. júl. 25. 22:38
1/2 anonim válasza:
Én egy tuti melósmellényt néztem ki, feleennyibe kerül, vagy tán még kevesebb, ugyanezt tudja, csak nincs rajta logó :) Még a vásárlásig nem jutottam el, de a franc se fog érte tízezret kiadni, amikor munkarohaboltban ötért is adnak ugyanilyet.
2/2 anonim válasza:
remek mellényeket lehet kapni munkaruházati boltban. A neked megfelelő zsebekkel kitűnően használható, és olcsóbb. Persze, csak akkor, ha nem akarsz beleolvadni a kutyás dizájnba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!