Meddig fog még sírni a kölyök kutyám?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptunk egy kölyök kutyust, másfél hónapos kb, és nappal is, éjjel is nagyon sír szegénykém. Körülbelül meddig fog még így sírni ?2015. júl. 25. 20:50
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hány hetesen lett leválasztva az anyjától, de lehet, hogy miatta sír.
2/8 anonim válasza:
Bocsi az offért, engem is érdekel:)
3/8 anonim válasza:
Ha kellő ideig foglalkoztok vele, nincs kizárva egyedül, akkor lefárasztjátok és már alszik is. Nem is kell a sírásra reagálni azonnal. Ha csendben van és ébren, akkor kell foglalkozni vele.
4/8 anonim válasza:
Másfél hónaposan még az anyja mellett lenne a helye. Leghamarabb 2 hónaposan kellett volna elhozni.
Állatorvos megvizsgálta, egészséges? Féreghajtót kapott?
Nem lehet megjósolni, meddig fog még sírni. Elvileg, ha mellettetek lehet, nem kellene sírnia, csak ha magára marad.
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy kb. 3 napig szoktak. De ez szerintem arra vonatkozik, ha az előírt időben hozzák el az anyjától, nem előtte.
6/8 anonim válasza:
Amíg okot érez rá. És ha tutujgatjátok a sírásért, meg foglalkoztok vele, akkor biztosan tovább, mint kellene.
Amúgy milyen helyzetekben sír, és mit szoktatok akkor csinálni?
8/8 anonim válasza:
Mi is ebben a fázisban vagyunk :) remélhetőleg hamar megnyugszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!