Majdnem minden másnap elmegyek sétálni a kiskutyámmal, amikor párom nem dolgozik, akkor ő is. Múlt héten is hárman indultunk neki, be kellett mennem 4 helyre: pékség, hentes, gyógyszertár, szolárium. A szoli volt az utolsó, ott töltöttem a legtöbb időt. Amikor bementem, kiskutyánk vinnyogott, ugatott utánam, ki akarta magát tépni a párom kezéből. Mikor kijöttem, úgy láttam, mintha a megszokottnál vörösebb lett volna a szeme. Sírt?? Lehetséges? Azt hitte, soha többet nem lát?
Rossz hírem van. A kutyád nem tud sírni, mert az állatoknak és így a kutyáknak is nincsen intuitív énjük.
2014. jún. 5. 15:41
4/14 A kérdező kommentje:
Nem könnyezett, csak vörös volt a szeme
2014. jún. 5. 15:45
5/14 anonim válasza:
Persze, hogy tudnak sírni!! Nekik is vannak érzéseik, még ha ezt sokan nem is értik meg. (leginkább azok, akiknek nincs kutyájuk)
2014. jún. 5. 15:50
6/14 anonim válasza:
Jaj, 5-ös! Dehogy tudnak sírni! Mi emberek ruházzuk fel őket sok emberi tulajdonsággal. Okosak, de nem emberek!!!!
Ő nem hiszi azt, hogy "soha többé nem lát". Gondolj bele, a kitett kutyák is várják egy ideig a gazdit, mert úgy gondolják, visszajön értük...
És ha ennyire ismered csak a kutyádat, nem ártana suliba menni, és akkor tudnátok kezelni is!
2014. jún. 5. 15:56
7/14 A kérdező kommentje:
De imádom ezt a sok okoskodót.
Még csak 4 hónapos, még nem lehet suliba vinni, viszont akármilyen meglepő, kutyaoviba járunk vele, és nagyon meg szokták dicsérni.
Szerintem meg igenis vannak emberi tulajdonságai, és sokkal jobban tud szeretni mint a legtöbb ember.
2014. jún. 5. 16:05
8/14 anonim válasza:
A kutyaovi is suli....
Nem attól félt, h nem lát többet, hanem be volt rosálva, h te, mint alatta álló kikerültél a kontroll alól. A szeme meg az erőlködéstől volt vörös. Ne antropomorfizáld, mert nincs értelme.
2014. jún. 5. 16:12
9/14 anonim válasza:
Nem, csak nyusziteni.
2014. jún. 5. 16:15
10/14 anonim válasza:
Tudnak sírni, még ha nem is úgy ahogy az emberek.
És igen is vannak a kutyáknak érzéseik, érzelmeik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!