Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb. hány játéka van a kutyá...

Kb. hány játéka van a kutyá (i) dnak? Van olyan, ami kiskorától kezdve megvan neki (k)?

Figyelt kérdés
Az enyémeknek kb. 15 db összesen, de mindig pótolni kell, mert a nagyrészüket mindig szétszedik. Egy kong labda van meg kicsi koruk óta és egy plüss (kb. millió helyen összevarca) :) Nálatok mi a helyzet? :)

2015. júl. 24. 16:26
 1/4 piriiiii ***** válasza:

Hát, az enyéimnek is van vagy 15-20.

Egy kosárlabda kiskoruktól kezdve, mára már teljesen szét van szedve/rágva. Amúgy mindent 1 hét alatt kinyírnak...

2015. júl. 24. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem cane corsom van, de a labdán kívül semmit nem szed szét. Kölyökkori plüss játékai is egyben vannak még. Amit karácsonyra kapott azzal alszik minden este. Ilyen rágókötél is van neki, egy "erős" sípolós játék, kis locsolókanna és még rengeteg minden, több mint 20 játéka van. Műanyag flakonokkal például mindig tele az udvar, azzal focizni is szoktunk. Labdából egyedül a kengurulabda az, ami sokáig bírja. A legutóbbi 6 hónapig bírta, azért ment tönkre, mert mikor vettem el tőle én húztam az egyik fülét, ő a másikat és végül kiszakadt a fülénél. De a kutya súlyát (65kg), karmait és tépését nagyon jól bírta, karcolás nélkül :)
2015. júl. 24. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Német juhász kutyám van, olyan játéka nincs ami kiskorától megvan, mert mindent szétrág, szétszed. Jelenleg van 3 labdája. Ami régebb óta meg van, még a tescoba lehetett venni pont gyűjtéssel Pelé focilabdát az még úgy nagyjából egyben van. 2 ki van pukkanva de nem engedni kidobni mert nagyon szereti. Illetve van egy nagyobb maci is neki, amivel általában aludni szokott. Szereti ő is a palackokat, illetve a virágcserepeket rágni.
2015. júl. 24. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb 30, amiből 4-5 darabbal szoktunk játszani :D

De az örök szerelem egy 15 évvel ezelőtti plüss muppet show figura, amit még a McDonaldsban kaptam a menühöz :)

2015. júl. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.