Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha egy vadállatot kiskorától...

Ha egy vadállatot kiskorától kezdve nevelnek?

Figyelt kérdés

Most láttam ezt a posztot:

[link]

És korábban láttam már olyanokat, hogy pl. jegesmedve volt a háziállata az embernek, és érdekel a téma, hogyha egy vadállatot, ami egyébként valószínűleg darabokra tépne egy embert már kiskorától fogva háziállatként tartja valaki, akkor az tényleg olyan, mintha kb egy kutya lenne?

2013. jan. 14. 21:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem sikerült 100% jól megfogalmaznom a kérdésem, de gondolom érthető.
2013. jan. 14. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
A vadállat mindig vad marad. Sosem lesz egyenlő egy kutyával.
2013. jan. 14. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
ez nem az a pasi az a "Timoti Tedvel" (bocsi nem tudom, hogy kell leírni..) aki az életét a grizzly medvéknek szánta... filmezte őket meg tanulmányozta.. befogadták.. medvék között élt:) nagy dokumentum film lett belőle és a discoveryn még adták is.. de a lényeg az h akiknek az életét szánta azok ölték meg :)
2013. jan. 14. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez lett a történet vége.

Szóval ezeket az állatokat nem véletlen nem házasította az ember. Legalább is szerintem :)

2013. jan. 15. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy idegen csapat medve ölte meg. Amúgy valamennyire szelídíthetők, ha baba korától fogva folyamatosan foglalkozik vele, de pillanatok alatt visszavadulnak. Nem véletlenül sok ezer év után lett ilyen a kutya.
2013. jan. 15. 08:41
 6/7 hobbikertesz válasza:
szerintem ahhoz hogy valaki vadállatot tudjon nevelni ahhoz tisztában kell lennie maximálisan önmagával, kell hozzá egy egészséges mentális és fizikai állapot. legalábbis ha abból indulunk ki hogy az állatok a természetes nonverbális jelek alapján kommunikálnak és a természet törvényei szerint élnek. azt mindenképpen elképzelhetőnek tartom hogy valaki képes legyen egy vadállattal élni. persze ez gondolom kizár minden mást legalábbis az általunk elfogadott életből
2013. jan. 15. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Erre gondolok pl: http://www.youtube.com/watch?v=g7rZTZBOrqQ

Tök lazán játszik a jegesmedvével, gondolom már kiskora óta, és összeszoktak, és a kérdésem erre vonatkozott, hogy ez mégis mennyire hatásos, mennyire fog az állat az emberre gazdaként nézni, és nem megtámadni.

2013. jan. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!