15000 forint értékben hol találok fajtiszta kutyát 7 hónapos kisfiam mellé? Lehetőleg nagy termetűt.
A szerencsétlen keverék kölyköket százával altatják el a telepeken, nem értem miért nem mentesz meg egyet ingyen, és miért akarsz inkább fizetni egy fajtisztáért...
A másik, hogy nem értem mit jelent az, hogy "7 hónapos kisfiam mellé"? Én eleve nem raknék semmilyen kutyát 7 hónapos gyerek mellé, aki mindent a szájába vesz... de nem vagyunk egyformák :)
Amúgy meg vatera, expressz.hu... keresgélj.
Nos ,Én csak annyit fűznék hozzá olcsó húsnak híg a leve aki fajta tiszta kutyát akar és 15 e akar rá költeni az valószínű szaporítótól fog vásárolni aki nem törődik a kutya nemesítésével neki csak az a lényeg kutyakölyök =pénz,
sok kutyakölyök = sok pénz ,ezért fajtabetegség ,beltenyésztés,szocializáció hiánya........
egy 7 hónapos kisfiú mellé mindenképpen megbizható helyről vegyél kiskutyát, ahol egészségügyileg szűrve vannak a felmenők.
Na és ekkora baba mellett nem árt az sem ha a szülők nem idegbetegek, ideggyengék (mint ahogy a szaporitóknál vannak..)
Mar bocsas meg a nyerssegemert, de te tiszta hulye vagy.
Nem hiszem hogy annyira raersz, hogy a 7 honapos gyereked melle beszerezzel egy akarmilyen testu, akarmilyen aru akarmijen fajtaju kolyokkutyat. Mert 100, hogy azt akarsz. Szoval, azthiszem, nem vagy szazas...
először is nem fajtiszta,hanem FAJTAtiszta.Másodszor:a 7 hónapos gyerek azt sem tudja még,mi az a kutya,biztosan jó lenne neki keverék is.
Azt hiszed,hogy később szaporítod a fajtatisztát és jól jön a gyerek mellé egy kis pénz is?
Szánalmas,mikor ilyen hirdetéseket olvasok.Mintha a gyerek ragaszkodna a fajtatiszta kutyához,nem a sznob szülő.
Csak 15 ezred van kutyára.Mi lesz,ha az ennyiért szaporítótól vett kutyád megbetegszik és sok tízezer lesz a kezelés?Eldobod és másikat veszel megint 15-ért?
Vegyünk pl.egy gyomorcsavarodást,ha tudod,mi az:a műtét,ha egyáltalán sikerül,akkor elérheti a 100 ezres nagyságrendet az utókezeléssel,speciális kajával együtt.Miből?
Ti normálisak vagytok?Mi bajotok van?:S
Egy szóval nem írta hogy szaporítani akarna kutyát...Ő csak annyit írt hogy kutyát szeretne venni és érdeklődött hogy hol találna, alapból 1 kutyát szeretne, hogy akarna szaporítani?De azt sem értem mi bajotok van 15000 Ft-tal ha nem törzskönyves a kutya akkor simán tud venni ennyiért is és NEM csak szaporítóktól...Ja és írtátok hogy csak 15000-et vagy hajlandó fizetni a kutyáért akkor miből eteted stb. Na ez az igazi sznobság! ha már nem veszel kutyát csak 100.000 érték körül...Képzeld lehet tényleg a gyerek mellé szeretné...egyszer ő is felnő
És mielött valaki írná a helyesírási hibákat lesz*rom nagy ívben:)
nagyon rossz embert akartok kioktatni!!!
Ugyan is elárulom nektek,hogy van egy tacskó keverékem,egy yorkim és egy foxi keverékem!Ja és egy macskám.A foxit leszámítva min a NOÉ Állatmenhelyről van.Azért mert a kutya megvételére ennyi pénzem van attól még el tudom tartani őt/őket.
A férjemnek lenne a névnapi ajándéka egy kutya.Neki a bordeauxi dog a kedvence.Szóval első sorban ilyet szeretnék.
Sőt elárulom,hogy minden évben azt az 1 százalékot a NOÉnak adom.És év közben is szoktunk nekik adományozni!!!!!
Meg lehet úgy nevelni a kutyákat,h ne legyen baja a gyereknek.Na bumm,egy kis nyáltól nem lesz semmi baja.Erősödik az immunrendszere.Nem hemperegtetni akarom velük.
Ennyi kutya mellett van időm a gyerekre akkor egyel többre is lesz.
Szóval szerintem akik olyan szépen egy szó nélkül le hurrogtak nyugodtan lehet bocsánatot kérni!!!!
Nem értem,miért nem kérdeztek előbb????
Komolyan,vicc amit műveltek.
Az emberek ha már meg említik azt a szót,hogy fajtatiszta akkor ti már egyből,menj a menhelyre és fogadj örökbe......
Először kérdezzetek!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!