A kb.4 hónapos kutyám harap. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Akár ha csak meg akarom simogatni,már nyúlna is a szájával,hogy megharapjon,meg se tudom simogatni,csak ha valami játékot közben a szájába teszek.Próbáltam már,hogy megütöm,és leszidom,amikor megharap,de valamiért ugyanúgy folytatja.Érdekes módon apukámat nem harapja meg,mert ő egyszer-kétszer megütötte,úgy hogy nyüszített,és azóta őt tiszteli,még talán fél is tőle kicsit,de mikor én ütöm meg,viszonylag erősen,akkor nem nyüszít,van hogy még meg is ugat utána...Mit kéne tennem?2015. júl. 20. 11:46
2/9 anonim válasza:
Nekem is ezt csinalta a kiskutyam,azt hiszem 8honapos koraig... Eleg idegesito volt,mert azt hittem ugy marad...nem lehetett hozzaerni,simizni,mert eggbol harapott/harapdalt... Ilyenkor nonek a kiskutya fogai,meg nem utolso sorban jatek is neki
3/9 anonim válasza:
Amugy az utogetes folosleges,mert vegul ugyis abbahagyja magatol...( elozo voltam)
4/9 anonim válasza:
Tudod, a kiskutyák kutya módjára akarnak játszani az emberekkel is, addig, míg meg nem tanítják nekik, másként kell csinálni. Apukád pont olyan mértékben adott jelzést a kiskutyának, amiből azonnal levette, ha harapok, nem igazán kellemes élmény jön utána.
5/9 anonim válasza:
azt nem tisztelet, amit a paraszt apád irányába mutat, hanem félelem..., gratulálok nektek, így kell elvadítani egy kutyát
6/9 anonim válasza:
Hajtogasd a saját szájszélét a fogai alá. Majd ha neki is fáj, nem fog harapdálni, maximum finoman rágni, ami meg teljesen oké, lévén neki nincs keze, amivel fogjon, csak a szája alkalmas erre.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. júl. 20. 13:05
8/9 anonim válasza:
Állandóan játszhatnéka van. Az enyém is ilyen.
9/9 anonim válasza:
Rohadtul nem örülök annak, hogy itt legtöbbeteknek nem tünt fel hogy hogy ilyet ír a gyerek, hogy ütik a kutyát! A kutyát nem ütjük, mert rossz reflex lesz belőle! A kutyával foglalkozni kell türelmesnek kell lenni vele. Érteni hogy mit miért csinál. Egy 4 hónapos kutya fogzik a legerősebben, persze hogy harapdál, de nem azért csinálja mert utál. Adj neki valami műcsontot vagy amit mindíg rághat majd kinövi. Miattatok vannak agresszív kutyák a világon. Ha meg akarod büntetni ne üsd! Inkább a grabancánál fogva szorítsd a földre abban a pillanatban amikor agresszív ezzel lehet tréningezni a dominancia problémát, de itt nem a kutyával van a gond, mondom mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!