Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Közepesen nagytestű kutyám...

Közepesen nagytestű kutyám két napja lenyelt egy cigi csikket és azóta még nem kakilta ki. Meddig várjak?

Figyelt kérdés
Szerdán vittem orvoshoz egyből ahogy ez történt, de semmit nem mondott csak azt hogy adjak neki enni és majd kijön. Csak hétfőn tudom legközelebb állatorvoshoz vinni ha addig nem jön ki remélem akkor ad neki valamit amitől kijön. Amúgy jó kedvű mint máskor is
2010. márc. 5. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lesz semmi baja. Egy cigicsikktől nem tud sem elzáródni a bélrendszere, sem pedig sérülést nem tud okozni. Más veszély meg igazából nincs idegen tárgy esetében.

Szerintem elképzelni sem tudjuk, hogy a kutyáink mi mindent nyelnek le! :)))

2010. márc. 5. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Itass vele sok vizet, akár valami finomat is csepegtethetsz a vízbe, hogy tényleg igyon is, aztán az étel meg a víz együtt majd csak átmossák a belein az ta fránya csikket.

Ne aggódj, ki fog jönni, bár lehet, hogy a nikotin felszívódik, de nem hiszem, hogy egy ilyen kis mennyiségtől baja lenne.

2010. márc. 5. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Te bolond, ne csikkel etesd már a kutyát! Mit szólnál, ha te is azt kapnál vacsorára?
2010. márc. 5. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a gyomorsavak annyira szétmarták a csikket, hogy egyszerűen csak nem ismerted fel a kakiban?

Nagyon rendes gazdi vagy, hogy azonnal orvoshoz vitted! Bár mindenki így gondolkozna! Szerintem ne aggódj, nem valószínű, hogy még bent van a csikk.

2010. márc. 5. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A kutyáknak igen erős gyomruk van, szerintem a gyomorsava simán lebontotta. Ne aggódj, egy csikktől semmi baja nem lehet, felesleges állatorvoshoz vinni. Ha nem látszik betegnek, minek adjon neki hashajtót??? Felesleges kínzás.
2010. márc. 5. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se aggodj, ha a kutyanak valami baja lenne, az valahogyan biztos latszana rajta, mert szenvedne.

Ha olyan veszelyes lenne, az orvos nem hagyta volna ennyiben. Nem lehet semmi baja ettol (hacsak nem egett a csikk :).

2010. márc. 5. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
nem, ki volt mát aludva. A parkban kapta fel. Nem gondolod, hogy direkt tömtem a szájába?!?
2010. márc. 5. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
A cigi csikk papírból áll elsősorban, azt pedig simán megemészti. Nem hinném, hogy bármi baj történne, lehet, hogy már emésztett formában rég kikakilta.
2010. márc. 5. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:
remélem...
2010. márc. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!