Közepesen nagytestű kutyám két napja lenyelt egy cigi csikket és azóta még nem kakilta ki. Meddig várjak?
Szerintem nem lesz semmi baja. Egy cigicsikktől nem tud sem elzáródni a bélrendszere, sem pedig sérülést nem tud okozni. Más veszély meg igazából nincs idegen tárgy esetében.
Szerintem elképzelni sem tudjuk, hogy a kutyáink mi mindent nyelnek le! :)))
Itass vele sok vizet, akár valami finomat is csepegtethetsz a vízbe, hogy tényleg igyon is, aztán az étel meg a víz együtt majd csak átmossák a belein az ta fránya csikket.
Ne aggódj, ki fog jönni, bár lehet, hogy a nikotin felszívódik, de nem hiszem, hogy egy ilyen kis mennyiségtől baja lenne.
Nem lehet, hogy a gyomorsavak annyira szétmarták a csikket, hogy egyszerűen csak nem ismerted fel a kakiban?
Nagyon rendes gazdi vagy, hogy azonnal orvoshoz vitted! Bár mindenki így gondolkozna! Szerintem ne aggódj, nem valószínű, hogy még bent van a csikk.
Szerintem se aggodj, ha a kutyanak valami baja lenne, az valahogyan biztos latszana rajta, mert szenvedne.
Ha olyan veszelyes lenne, az orvos nem hagyta volna ennyiben. Nem lehet semmi baja ettol (hacsak nem egett a csikk :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!