Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dogdancing segítség!?

Dogdancing segítség!?

Figyelt kérdés
Van előre össze állitott koreográfia vagy csak én tudom kitalálni??Versenyre még nem szeretnénk menni.Tudnátok valami videokat mutatni??Közepes testű kutyám van 13 éves vagyok,nem kérnék oktatást erről,kérlek csak a kérdésre válasszoljatok és minden tanácsot szívesen fogadunk :))
2010. márc. 4. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

A kűrt mindenki az szerint találja ki mit tud a kutyája, vagy a kutyák trükk tárából tanít újabbnál újabb dolgokat, de vannak nagyon kreatív gazdik akik egész jó kis trükköket találnak ki, kombinálnak két trükköt egymással. Szóval ha nem akarsz versenyezni ( mert vannak versenyek ahol néha meghatároznak bizonyos dolgokat) akkor csakis a te fantáziádon, hozzáállásodon és a kutyádon múlik mit tanultok meg, miből kreáltok egy zene számnyira valót. Persze ahhoz az kell, hogy a kutyus is élvezze, mert ha nem csinálja olyan életkedvvel, mint mondjuk pl. labdázás, vagy engedelmesség, stb... akkor ne erőltesd neki.

Itt egy videó példának:

Láttam őket egyszer élőben, a csaj nagyon tud, több kutyája van, de remek kűröket tud kitalálni.

http://www.youtube.com/watch?v=kAqOjONyeSg

És egy másik, ez nagy kedvencem :D:

http://www.youtube.com/watch?v=zoosGbIZasA

2010. márc. 4. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs megadott koreográfia, ezt neked kell összeállitanod és zenét keresni hozzá. Tudom ajánlani, hogy a kutyához viszonyítsd a zenét (ha pörgős és gyors kutyád van akkor mehet egy energikus zene és tánc de ha lassabb és megfontoltabb a kutyád akkor jól mutat lassú és nyugodt tánc)

Ezen a honlapon nagyon sok jó tanácsot találsz:

[link]

2010. márc. 5. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Youtube-on csak ír de be, hogy dog dancing, több száz videot fogsz tudni megnézni, és abból ötleteket meríteni.
2010. márc. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!