Törzskönyves kutyust szeretnék, hogyan megy ez pontosan?
Sziasztok!
Már egy ideje szeretnék saját kutyát, és végül az akita mellett döntöttem. Nem vagyok kezdő kutyás, tudom, hogy önfejű és makacs fajta, és nem feltétlenül lesz egyszerű vele, de úgy gondoltam, belevágok. :)
Gyerekkoromban volt két kutyánk, de a menhelyről hoztuk őket.
Hogyan megy pontosan ez a vásárlás? Nézegettem a tenyésztők honlapját, de nem nagyon van alom. Ilyenkor fel kell őket hívnom, fognak-e lehozni, és szeretnék előjegyeztetni?
Akinek törzskönyves kutyája van, bármilyen fajta, mi volt a vásárlás pontos menete, hogyan?
Előre is köszönöm! :)
A kutyat mar torzskonyvvel illene megkapnod. Pontos menete: autoba be, talalkozasi pontra el, kutya megtekint, kutya kifizet, torzskonyvet atvesz, autoba be, haza.
"Ilyenkor fel kell őket hívnom, fognak-e lehozni, és szeretnék előjegyeztetni?"
Szerintem varjal, hatha ok megkeresnek.
Én is a facebookot javasolnám első sorban. Vannak akitás csoportok ahol szívesen segítenek, de a tenyésztők is inkább a facere rakják fel az információkat. Jelenleg több kennelben is van most kiskutya akik gazdit keresnek. Ha kell segítség, írj privit.
Egy akitagazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!