Hogy építhetnék agility pályát?
Szerintem a szulinapos megoldást válaszd :)
Nézz körül a neten, hogy hol mennyibe kerül :)
Amúgy nem hinnem, hogy hülyének neznenek :D
15 eves vagyok es alapfokú tanfolyamot végeztem a kutyammal ( nehogy valaki félre értse nem vagyok nagyképű :) )
Aztán jöhet a középfok, majd az agility :D
Nagyon pattogos a kutyám , jot fog neki tenni es tetszett is neki ( amikor az órán megnéztük :D ) bolognese kutyus :)
Az oktató is mondta, hogy érdemes lenne vele kipróbálnom :D
Kölyökkutyát ne ugráltass! Egy életre tönkreteheted az ízületeit! 1-2 éves korában szabad csak akadályhoz vinni és akkor is fokozatosan emelve a magasságot! Az agility különben sem csak ugrálgatás, az irányíthatóság, pontosság a lényege, erre pedig egy kölyökkutya még képtelen.
A kutyaiskolai képzést javaslom, nem néznek hülyének :) Én 16 vagyok és agilityzem.
A 2 éves kor nem feltétlen az otthoni, hanem a kutyaiskolás edzésre vonatkozik. Mire több kutya és gazdi jelenlétében is az ő gazdájára koncentrál :) Ez azért idő.
Plusz azt nem is említettem, hogy egy agility pálya árából lehet, hogy egy évre kijönne az edzős, kutyasulis megoldás :D Rettentő drágán van minden akadály és úgy sem olcsóbb sokkal, ha a szabványméretek alapján megcsináltatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!