Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy agilityzhesse...

Lehetséges, hogy agilityzhessek vele?

Figyelt kérdés

Törpetacskó kutyámmal a kutyaiskolában ismerkedtünk meg az akadályokkal, az A palánkra már az első órán felsétált, a kúszótól először félt, aztán ki se akart jönni belőle, az ugró akadályok voltak a kedvencei, mert IKEA-s (olyan hosszú) cipőkanállal sokat játszottunk ugratóssat, amikor picike volt. A kistermetű csoportban ő volt a legügyesebb ebben, és szerintem nagyon tetszett neki.

Lehet, hogy a szüleim is beleegyeznek, és akkor kéne szereznem akadályokat is. Ez a legolcsóbban hogyan oldható meg? Nem szeretnék vele versenyezni, csak azért csinálnánk, mert ő is szeretné. Klikkerezünk, nagyon okos :)

2015. jún. 22. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az lenne az esetében ha az ugrók szinte a földön(ha nem tényleg a földön) lennének és inkább az irányításon lenne a hangsúly, emellett a szlalomnál is figyelni kell. Ha suliban akarod művelni, akkor szívesen eligazítanak és nem kell otthonra akadály(ami amúgy rettentő drága).

Igazából ez az otthoni agility olyan körülményes. A home made akadályok veszélyesek lehetnek, ráadásul nem tudhatod annyira, hogy mennyire érdemes terhelni a kutyit.

Érdemes megpróbálkozni suliban, ha van rá idő és keret, én már hallottam olyan tacsiról akinek BH3-as vizsgája volt :D

2015. jún. 22. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2015. jún. 22. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :)
2015. jún. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!