Szerintetek a hőségtől van baja a pulikutyámnak?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon meleg volt, és hányt is, és nem is evett szinte, és alig mozgott, csak feküdt. Ma is ugyan ezt csinálja, de mintha kicsit már jobban lenne. Van egy másik kutyám is, az is szinte csak feküdt, és nem evett semmit, de az nem hányt, de többet mozgott, mint a másik. Az első, akiről beszéltem, az még fiatal, kb 3-4 hónapos. Lehet, hogy azért van ez, mert még érzékenyebb, mint a másik? A másik kb 1 éves2015. júl. 8. 07:39
11/12 A kérdező kommentje:
Hogyha holnapig nem javul, elviszem az orvoshoz, hogy adjon neki valamit, ma is akartam, de ma nem rendelt. Lehet, hogy nem hőguta, mert azt olvastam, hogy akkor hideg a füle, lába, stb., de nem. Lehet, hogy csak egy kis napszúrás a baja.
2015. júl. 8. 20:55
12/12 A kérdező kommentje:
De amúgy nem hányt már délután óta, és most már ivott is többet.
2015. júl. 8. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!