Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel lehet hűteni a kutyát?...

Mivel lehet hűteni a kutyát? Kint van az udvaron van vize, de látom szenved a hőségtől.

Figyelt kérdés
Kint van az udvaron vize, de látom szenved a hőségtől.
2011. aug. 25. 13:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy még csak párhónapos Labrador kiskutya.
2011. aug. 25. 13:56
 2/8 anonim válasza:
100%

Benedvesített törölközőt teszek le neki a konyhakőre, arra rá tud feküdni, és mindig van előtte friss víz. Mindenképp biztosíts neki árnyékos helyet is, ha nem szeretnéd beengedni a lakásba.

Egyik ismerősöm vett a kutyusának bébi medencét (ilyen kis műanyag, pár centis medence babáknak, a labija imádja.:)

2011. aug. 25. 13:59
 3/8 anonim válasza:
Amúgy nekem is kölyök labim van:)
2011. aug. 25. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én egy nagy lavórt tettem ki az udvarra, amit minden nap feltöltök friss vízzel. Mivel árnyékban van, nem melegszik fel, és egész nap tud benne fürdeni. Néha slaggal rásegítek a fürdésére, és mivel ő is labi, nagyon élvezi a fröcskölést.
2011. aug. 25. 14:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszike
2011. aug. 25. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:

vagy locsolj fel neki egy részt a hűvösben pl. homokot jó vizesre vagy füvet, betont...és imádják ha lehül és odafekszenek.

Sajnos nekem 2éve meghalt a kutyim:( én fürdettem is langyos NEM HIDEG vizzel, vagy estefele elvihetnéd úszni a folyóhoz vagy ilyen helyre.

MINDIG LEGYEN FRISS HIDEG VIZE INNI

2011. aug. 25. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
vaze nekem bent a szobába is melegem van, hűtőben meg a jó hideg boroskola ,de még így sem az igazi!
2011. aug. 25. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak árnyékba szabad fellocsólni a fekvő helyét, mert amúgy akkor pára képződik, hogy a kutya a saját hőjét NEM tudja leadni, ezért hőgutát kap.

A slagos locsolást könnyen meg lehet velük szerettetni. Ha langyos vizzel kezded el locsolni őt, és fokozatosan hűl le a víz, még valószínű játszani is fog a víz sugárral.

Nekem kanárim van, és mind a kettő imádja a slagos játékot. :-D

A munkahelyen, minden járőr végén ( az utolsó cskkoló pontnál van a slag ), kikövetelik a vizet. Persze nem tudok nemet mondani.

2011. aug. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!