Mivel lehet hűteni a kutyát? Kint van az udvaron van vize, de látom szenved a hőségtől.
Benedvesített törölközőt teszek le neki a konyhakőre, arra rá tud feküdni, és mindig van előtte friss víz. Mindenképp biztosíts neki árnyékos helyet is, ha nem szeretnéd beengedni a lakásba.
Egyik ismerősöm vett a kutyusának bébi medencét (ilyen kis műanyag, pár centis medence babáknak, a labija imádja.:)
vagy locsolj fel neki egy részt a hűvösben pl. homokot jó vizesre vagy füvet, betont...és imádják ha lehül és odafekszenek.
Sajnos nekem 2éve meghalt a kutyim:( én fürdettem is langyos NEM HIDEG vizzel, vagy estefele elvihetnéd úszni a folyóhoz vagy ilyen helyre.
MINDIG LEGYEN FRISS HIDEG VIZE INNI
Csak árnyékba szabad fellocsólni a fekvő helyét, mert amúgy akkor pára képződik, hogy a kutya a saját hőjét NEM tudja leadni, ezért hőgutát kap.
A slagos locsolást könnyen meg lehet velük szerettetni. Ha langyos vizzel kezded el locsolni őt, és fokozatosan hűl le a víz, még valószínű játszani is fog a víz sugárral.
Nekem kanárim van, és mind a kettő imádja a slagos játékot. :-D
A munkahelyen, minden járőr végén ( az utolsó cskkoló pontnál van a slag ), kikövetelik a vizet. Persze nem tudok nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!