Hol vizezzem be a kutyámat, hogy jobban bírja a meleget?
Én slaggal vizezem be, de nem jéghideg vízzel. Szereti, utána pár óráig elvan vele.
Ha fél a víztől, leviheted a pincébe, vagy olyan helyre ahol hideg járólap, beton van.
Milyen kutya? benti? Kinti?
Langyos vízzel nem napon tartózkodó kutya nem fog infarktust kapni. Vízzel telt valami, amibe magától beleállhat, akár bele is feküdhet.
Hideg vizes lavorba állítsd bele, a mancsukon keresztül is párologtatnak,így jól esik ha hideg vízben állhat. Nálunk pl egyik kutyánk sose fekszik bele a vízbe,csak bele megy állni,meg inni.Pár perc utána kijön és bemegy az árnyékba.
Másik meg belefekszik.
Mancsát,hasát,és a fejét vizezd be
Vizes törölközőt is rakhatsz rá, sőt a fagyasztóba is beteheted pár percre előtte(csak annyira, hogy jó hideg legyen), de a langyos vízben pancsolás a legjobb nekik.
Az én kutyám a víztől fél, a törölköző kevés neki, így bekapcsoltam neki a ventilátort. Azóta ha ilyen meleg van, mindig kéri, hogy kapcsoljam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!