Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki hogy van ezzel a nagy...

Ki hogy van ezzel a nagy meleggel?

Figyelt kérdés
Ki hogy van ezzel a nagy meleggel a kutyujával? :D mi slagozunk és ti? :D
2015. júl. 7. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagy lavorba rakom be, és slaggal locsolom:D

Különben utálja a vizet, de most kénytelen elviselni

2015. júl. 7. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt amikor bekentem a hátát vizes szivaccsal, mert a fekete kutya képes kifeküdni a napra és nem jön rá, hogy ott megsül. Rá kell szólni hogy jöjjön be. Szerencsére csak reggel tűz a nap ide. Délután már ki lehet engedni.
2015. júl. 7. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:
minden nap megyünk úszni a Dunára délelőtt, délután meg pihengetnek a hűvösben
2015. júl. 7. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Társasházban lakunk, meleg van. Ventilátor be van kapcsolva, a kutya meg el van nyúlva.

CSAK árnyékban sétáltatom. Kora reggel vagy késő este (10-11 körül) megyünk hosszabb sétára, délután csak 10 percre viszem, akkor is tyúklépésben megyünk. Alig várja, hogy bejöjjünk a hűvös lépcsőházba.

A minap este elvittem a futtatóra kutyázni, két kör futás után csak totyogott, hiába hívták játszani, pedig egy nagyon pörgős terrier keverék :)Vicces volt, hogy az agár futkározott, az enyém meg egy másik terrier kutyával ácsorgott szemben és csak lihegtek egymás képébe :D Még ugatni se volt kedve, pedig szeret hangoskodni. Indulás előtt leöntöttem egy adag vízzel, hasát bevizeztem.

2015. júl. 8. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!