Egy golden mennyi idő alatt tanulja meg a szlalmozást? Melyik a legjobb módszer? 15/L
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 18:46
1/9 anonim válasza:
Ez a legnehezebb gyakorlat az agility pályán. Az én kutyámmal 2 hétig gyakoroltam(border collie és leonbergie,.... keverék),de még akkor se sikerült, most már nem gyakorlok vele és ezért ezt az egy akadéjt nem tudja. kb.: 1 hónap vagy több, de keményen kell dolgoznod vele és sokszor kell ismételni. Egy gyakorlásnál ne csináljátok meg az akakdályt 5-nél többször.
3/9 anonim válasza:
Nagyon fontos a léc kiválasztása. Személy szerint Fischer-t vagy Elan-t ajánlok, ezek a legjobb márkák. A hossz is fontos, de ez a kutyád méretétől is függ. De nem is kell ragoznom, hogy manapság már minden léc szénszálas. Szerintem megfelelő kiképzés mellett 1 hónap alatt megtanulhat egy könnyebb pályán.
4/9 anonim válasza:
Több jó módszer létezik:
- mutogatós
- folyosós (channel weave agility kulcsszavakkal rákereshetsz youtubeon)
- 2*2 (szintén youtube-ot és google-t ajánlom)
- V-módszer (kicsit hasonlít a folyosóshoz - illetve a kettőt lehet kombinálni)
- terelős (én ezt nem szeretem)
Könnyebb tanítani ha megtanítod láb között előrehaladva szlalomozni.
5/9 anonim válasza:
"A hossz is fontos, de ez a kutyád méretétől is függ."
A agility szabályzatban benne van h a a rudak - mérettől függetlenül - 120 centi magasak és 60 centi a köztük lévő köz. Ez a szabvány szlalom a maxiknak és a miniknek egyaránt.
6/9 anonim válasza:
19:52
Igen, de én nem a kapukra, hanem a lécekre értettem.
7/9 anonim válasza:
Évek óta agilityzem, de esküszöm nem értem mire gondolsz? :o)
(azt meg pláne nem h hogy jön a léc anyaga a szlalomtanításhoz...)
8/9 anonim válasza:
Én a síre gondolok. Vagy nem 1-ről beszélünk? :D
9/9 anonim válasza:
Nem annyira jött át a poén... vagy a szlalomról én nem a síre asszociálok. De még másodszorra sem :oP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!