Figyelem! Csivava-imádók! Nektek miért tettszik ez a
fajta?
Figyelt kérdés
Kérlek meséljetek róla!
A Csivava tulajdonosok
és a
csivava-imádók is!
Előre is köszi mindent! =)
2010. márc. 3. 18:00
1/7 anonim válasza:
Én sosem szerettem a csivavát,nem tartottam kutyának,nekem cane corsoim vannak/voltak.
Aztán egyszer egy véletlen folytán hozzánk került egy csivi,azóta teljesen szerelmes vagyok belé. Ilyen ragaszkodó kutyám még nem volt.Kedveskedik,okos,ügyes,és nagyon szép :D Nem lehet igazán megfogalmazni,talán az a legjobb szó rá,hogy ragaszkodó.
2010. márc. 3. 18:06
2/7 anonim válasza:
Nagyon édes okos fajta.Hihetetlenül ragaszkodó és kedves kivéve az idegenekkel . Eleinte bizalmatlan és az enyém az is marad velük szemben. : ) Nem tudom miért..
Énekel ha csörög a telefon, nagy segítség mert sohasem hallom. Imádja ha nyúzzák és ölben van! Nagyon babusgatható kiskutya. Mindenképpen vegyél ha van rá lehetőséged! =)
2010. márc. 3. 18:12
3/7 anonim válasza:
én azért mert nyomi, dülledt a szeme, nagy a füle és az egész kutya alig 10 centi. ^^
2010. márc. 3. 18:37
4/7 anonim válasza:
pontosan, ahogy az előző mondja^^
2010. márc. 6. 11:45
5/7 anonim válasza:
az a probléma, hogy az ilyen fajta kutyák ölbe valók. mi kertes házban lakunk, a csivava, a bolognese nem oda való. nameg az ilyen kicsik. Nekünk staffink van, az igazi kutya. lehet vele mit kezdeni.
2010. márc. 6. 11:53
6/7 anonim válasza:
Én kertben tarottam egy német vizslával és nagyszerűen megvoltak. Arról nem is beszélve hogy sokkal éberebb, figyelmesebb mint a többi kutya. Ragaszkodó, játékos, imád emberközelben lenni. Ráadásul nem mind dülledt szemű piszkafalábú :D
2010. márc. 6. 21:57
7/7 anonim válasza:
egyik szomszédnak van ilyen kutyája, és annyira aranyos, ha lenne kutyám, biztos hogy ilyet tartanék!!! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!