Hamis lenne a kutyám?
Figyelt kérdés
A kutyám ha jön idegen akkor ugatja(félnek tölle,eléggé ugatja) de harapni nem harap. Mindig megfogom hogy ne legyen semmi,persze nem is lenne de azért mégis megfogom mert félnek tölle. Sokan mondták rá hogy hamis. Emiatt hamis lenne?2010. márc. 3. 17:24
1/16 anonim válasza:
Mert ugat az idegenre? Szerintem csak téged védelmez. Ha nagyon erős kettőtök között a kapcsolat, akkor szerintem ez az ésszerű válasz. De az is lehet, hogy komolyan veszi a házőrzést. :)
2/16 anonim válasza:
én kutyám is minden idegent megugat, félnek tőle, de ha bejönnek bújik hozzá, csóválja a farkát, hogy simogassák : DD
mondjuk nagyon nemkicsi a kutyám szoval .. : D (berni pásztor)
fajtától függ szerintem : D
3/16 anonim válasza:
Erdélyben láttam ilyen táblakat a kapun, hogy "Vigyázz, a kutya hamis!" Attól, hogy huncut, attól még nem biztos hogy harap is, tetszett ez a kiírás.
Miskolc környéki vagy?
4/16 A kérdező kommentje:
Én jót nevettem amikor mondták:D Nem hiszem hogy hamis lenne. De már kezd zavarni hogy minden egyes idegen ilyen megjegyzéseket hagy maga után.
2010. márc. 3. 17:29
5/16 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok.
2010. márc. 3. 17:30
6/16 anonim válasza:
ohh csak ugat, igen, te mit szólnál hozzá ha mennél be valakihez és a kutya menne neked ugatva??megvakargatnád a fülét??csak azért mert a hülye gazdája azt mondja h nem harap?
7/16 anonim válasza:
Hát azért nem minden kutya olyan, hogy gond nélkül bemehet bárki,ha a gazdi ott van. Egyáltalán milyen fajta?
Mondjuk az fajtától függetlenül egy kutyatáblát ki kéne tenni, jól látható helyre. Mert így eleve, ha valami gond történne, ha pl. valaki benyúl, bemászik, akkor elvileg ti nem vagytok felelőségre vonhatók.
8/16 anonim válasza:
Csak abból gondoltam a Miskolcot, hogy ott mondják így hogy tölle meg rólla. Bár leírni ott is le tudják helyesen, mégha így is ejtik.
9/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, de nem menne nekik csak szimatolná öket melletem ül és ugat még a farkát is csóválja.
2010. márc. 3. 17:33
10/16 anonim válasza:
Ne izgulj, az én kutyámra azt szokták mondani hogy emberevő:), és én bólogatok hogy egy így van:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!